Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК "Бужора" отримала нового президента
22:45
ФК "Бужора" отримала нового президента
26 січня відбулася звітно-виборча конференція засновників ГО "Футбольний клуб "Бужора"".

ФК На зібранні Василь Лазорик, президент ФК «Бужора» 2010-2015 коротко прозвітував про роботу за минулий рік і склав повноваження голови клубу.

На пост голови організації присутні підтримали єдину кандидатуру – Ярослава Сухана. Статут та печатку організації Василь Іванович передав новобраному керівнику клубу.

Керуючий справами міськради Володимир Мимріков наголосив, що з боку міськвиконкому будуть виконані всі зобов’язання, в тому числі, передбачене фінансування ФК «Бужора». Разом із цим з боку президента повинні бути вчинені, згідно з законодавством, всі необхідні дії в державному казначействі, податковій інспекції, державній реєстраційній службі тощо, для спрямування необхідного фінансування з міського бюджету до початку футбольного сезону.

Зараз, футбольним фанатам залишається тільки очікувати на досягнення тих результатів, які анонсували і обіцяли принести Іршаві новобрані керівники.

У ході діалогу врешті з’явилися певні рішення. Зокрема, з боку Іршавської міської ради буде забезпечено фінансування та утримання в належному стані матеріальної бази міського стадіону, поточне утримання футбольного майданчика із штучним покриттям, утримання трибуни та внутрішніх приміщень, обігрів і забезпечення холодним та гарячим водопостачанням роздягалень та душових кімнат; забезпечення щомісячного рівномірного фінансування потреб футбольного клубу на суму не менше 200 тисяч гривень (відповідно до затвердженої бюджетної програми), щоквартальне здійснення ревізії використання даних коштів керівниками ФК «Бужора».

Сектор молоді і РДА зобов’язується надавати підтримку ФК у вирішенні організаційних проблем та при освоєнні бюджетних коштів відповідно до чинного законодавства.

До створення якісного футболу цьогоріч долучається і дитяча спортивна школа, фахівці якої здійснюватимуть набір гравців до юнацького складу клубу, забезпечуватимуть його організаційний, методичний та навчально-тренувальний процес. Також Іршавська районна ДЮСШ братиме дольову участь у фінансуванні необхідному для утримання юнацької команди, яке спрямовуватиметься із районного бюджету.

Районна федерація футболу надаватиме методичну допомогу керівництву ГО «ФК ʺБужораʺ» та гравцям при підготовці та проведенні навчально-тренувальних зборів, підготовки до проведення ігор, роз’яснення вимог Регламенту змагань тощо. Ярослав Сухан зобов’язався до початку сезону 2016 року забезпечити набір гравців до основного та разом із ДЮСШ до юнацького складу команди; організаційний, методичний, навчально-тренувальний та ігровий процеси діяльності ФК «Бужора»; фінансування діяльності ФК «Бужора» у відповідності до Регламенту футбольних змагань області та згідно вимог чинного законодавства; домогтись позитивних результатів за підсумками першості області – посісти основним складом команди не нижче п’ятого місця.

Врешті ця спільна робота повинна сприяти ефективній діяльності новоспеченого керівництва іршавської «Бужори», принести нові перемоги і досягнення. Цього очікують вболівальники і поціновувачі футболу.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1222 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: