Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК «Дийдо» продовжує переможну ходу
15:04
ФК «Дийдо» продовжує переможну ходу
Команда села Дийда на виїзді долає Іршавську «Бужору».

ФК «Дийдо» продовжує переможну ходу Для команди «Дийдо» кожен матч Вищої ліги - на вагу золота. Підопічні Іштвана Гіді зараз одноосібно очолюють турнірну таблицю, та до кінця чемпіонату залишилось зіграти ще третину матчів. Попереду у футболістів «Дийдо» матчі з ДЮФК «Мукачево», ФК «Севлюш», ФК «Ужгород», та запекле протистояння з ФК «Бийгань», тобто з командами, які так само претендують на золото чемпіонату. Тому у таких матчах, як проти іршавської Бужори, підопічні Іштвана Гіді не мали права втрачати очки.

Відповідальним цей матч був і для іршавців, які ведуть боротьбу за виживання на іншому кінці турірної таблиці. З одного боку Тячів, який перебуває у зоні вильоту, і відстає на один заліковий пункт, з іншого – ФК «Боржава», яка попереду аж на 4 очки. Здавалося, з такої «халепи» потрібно вибиратися тут і тепер, не зважаючи на той факт, що грали іршавці проти одноосібного лідера чемпіонату. Але все стало на свої місця одразу після стартового свистка арбітра. ФК «Дийдо» одразу заволоділи перевагою.

Спершу гості раз по раз пристрілювалися виконуючи удари з-за меж карної площі. Згодом, вирішили діяти «напролом». На 9-ій хвилині Олександр Грицкевич вийшов на ударну позицію двічі впритул пробив по воротах. Щоправда, у ворота м’яч так і не влетів. Василь Ігнатишин грамотно нейтралізував удари суперника, перевівши м’яч на кутовий.

 Та атаки гостей на цьому не припинялись, 5 хвилин потому, навіс гостей у карну площу з правого флангу вміло замикає Роберт Товт, 0:1. Футболісти «Дийдо» на цьому не зупинялися, і продовжували дальніми ударами турбувати володіння Василя Ігнатишина. Кіпер «Боржави» був на висоті.

Вже на 20-ій хвилині, господарі могли зрівняти рахунок. Після подачі кутового, Володимир Староста виграв верхову боротьбу та головою переправив м’яч у правий верхній кут воріт. Здавалося б, такі удари парирувати неможливо, та Юрій Славік спромігся зафіксувати м’яч намертво.

Попри територіальну перевагу гостей, господарям все ж вдавалося виходити на ударні позиції. Михайло Брич, на 40-ій хвилині, зумів хитнути захисника «Дийдо», та пробити з 25-ти метрів. Проте м’яч пролетів трохи вище поперечини. Вже під завісу першого тайму хорошу комбінацію розіграли гості. Олександр Грицкевич увірвавшись до карної площі суперника замість удару відкотив м’яч назад, під удар Ференцу Барта. Той нагоду не змарнував, і точно пробив в рамку воріт. 0:2.

У другому таймі темп гри трохи спав, гравці «Дийдо» хоч і володіли мячем, та атакувати відверто не поспішали. Чим і скористалися іршавські футболісти. На 64-ій хвилині матчу, Володимир Староста підключився до атаки партнерів, та пробив точно у дальній від кіпера кут воріт. Сам кіпер на удар зреагував миттєво, не давши круглому влетіти у ворота.

Далі гра проходила на емоціях, які втілились у непотрібні для команд фоли. Після одного з таких епізодів, на 70-ій хвилині, іршавці грубо зіграли у власній карній площі, «привізши» у свої ворота непотрібний пенальті. Виконувати стандарт взявся «винуватець події», Юрій Кохан, удар якого кіпер господарів потягнув. Не фарт гостей тривав і далі. На 80-ій хвилині, Олександр Грицкевич виконав відмінний удар з-за меж карної площі. Але і з цим ударом, на куражі, впорався Василь Ігнатишин.

Вже на 90-ій хвилині господарі зуміли організувати швидку контратаку, та трохи скоротити відставання до одного м’яча, 1:2, та для паритету голу не вистачило.

Тому як підсумок, 1:2, іршавці хоч і провели достойний поєдинок, та зачепитися за очки гравцям «Бужори» не вдалося. У свою чергу, Дийдо продовжує переможну серію, та залишається одноосібним лідером Вищої ліги області.

 
 ФК «Бужора» Іршава - ФК «Дийдо» 1:2

Голи: Сорока, 89 - Товт, 14, Барта, 43.

ФК «Бужора»: Ігнатишин, Староста, Качур, Сорока, Симканич, Бровді, Брич Юрій, Брич Михайло, Глеба (Євтушенко, 61), Томич (Стільник, 90), Бізіля (Горзов, 46).
Запасні: Погайда, Совтан.

ФК «Дийдо»: Славік, Береш, Антал, Качов, Кохан, Ковач, Кемень, Барта (Головачко, 67), Давид, Товт (Пушкаш, 46), Грицкевич.
Запасні: Шош.

Попередження: Брич Юрій

На 70-й хвилиніКохан («Дийдо») не реалізував пенальті (воротар).
Мартін Туркало
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 876 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: