Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » ФК "Енергетик" переможець "BUSINESS CUP Мукачево 2016"
19:04
ФК "Енергетик" переможець "BUSINESS CUP Мукачево 2016"
Дебютний турнір з футболу серед аматорських команд «BUSINESS CUP Мукачево 2016» визначив кращу команду у місті Мукачеві.

ФК Так, володарями Кубку турніру та звання найкращої аматорської команди виборола ФК «Енергетик».

Фінальні матчі турніру «BUSINESS CUP Мукачево 2016» відбулися сьогодні, 09 квітня, на стадіоні «Авангард».
«Бронзові» нагороди розіграли команди «М Сіті» та «Беркут».


Фото 16 - Фінал турніру "BUSINESS CUP Мукачево 2016": володарі Кубку – ФК "Енергетик"

































Поєдинок розпочався з обережної тактичної гри. Логічні комбінації та захист лінії воріт переважав над швидкісним темпом. Рахунок на 6 хвилині першого тайму відкрив «Беркут», до перерви ситуація не змінилася.

Фото 17 - Фінал турніру "BUSINESS CUP Мукачево 2016": володарі Кубку – ФК "Енергетик"


























На перших хвилинах другого тайму футболісти «М Сіті» зрівняли рахунок , але невдовзі «Беркут» знову вирвався вперед з рахунком 2:1.

За три хвилини до завершення другого тайму напруженої гри «Беркут» проривається у штрафний суперника та реалізовує гольовий момент.

Тільки серія пенальті, яка була не менш інтригуючою, ніж гра протягом основного часу, розставила все на свої місця. З мінімальним відривом 5:4 в результаті забитих з одинадцятиметрової позначки м’ячів, – третє місце на турнірі здобуває команда «М Сіті».

Матч між фаворитами турніру – ФК «Енергетик» та ФК «Ліка» з перших секунд показав, що жодна з команд не поступиться перемогою.
Фото 18 - Фінал турніру "BUSINESS CUP Мукачево 2016": володарі Кубку – ФК "Енергетик"



























Тактику в нападі та обороні команди поєднали з швидким темпом та взаємним пресингом. На 17 хвилині рахунок відкрила команда «Енергетик». З результатом1:0 на користь «Енергетика» команди пішли на короткий перепочинок.

Фото 19 - Фінал турніру "BUSINESS CUP Мукачево 2016": володарі Кубку – ФК "Енергетик"




























У другому таймі гравці дещо перегрупувалися, атаки стали більш виваженими, комбінації розігрувалися на середині поля, але поступово ФК «Енергетик» захоплював половину поля свого суперника, створюючи все більше небезпечних моментів. На 22 хвилині ФК «Енергетик» подвоює рахунок, примушуючи тактичну «Ліку» понервувати (2:0). Нерви – поганий порадник навіть для такої потужної команди як «Ліка». Необачна помилка коштувала команді призначення арбітром пенальті, який суперники впевнено реалізували, забивши третій м’яч у ворота ФК «Ліки».

Гол престижу, реалізований ФК «Лікою» на 37 хвилині не змінив очевидного – переможцем турніру з футболу серед аматорських команд «BUSINESS CUP Мукачево 2016» стали ФК «Енергетик».
ФК «Ліка» посіла другу сходинку почесного п’єдесталу.

Після завершення поєдинку відбулася урочиста церемонія нагородження команд-переможців та відзначення всіх команд, як вз’яли участь у турнірі.
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1229 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: