Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » ФК «Явір» Туриця – володар суперкубка Перечинщини
21:00
ФК «Явір» Туриця – володар суперкубка Перечинщини
Вже стало традиційним розпочинати новий футбольний сезон матчем за суперкубок.

Вже стало традиційним розпочинати новий футбольний сезон матчем за суперкубок.

Вже стало традиційним розпочинати новий футбольний сезон матчем за суперкубок, який розігрується між чемпіоном районної першості та володарем кубка району. В цьогорічному розіграші за суперкубок, який відбувся 17 травня на стадіоні с.Туриця зустрілися команди ФК «Явір» Туриця та ФК «Тур’я» Т-Ремета.

Матч відбувся за прекрасної, сонячної погоди, в якому суперники продемонстрували досить змістовний футбол, а саме головне, що інтрига в цій грі зберігалася протягом всього матчу, тим самим, підтвердивши його кубковий статус.

В першому таймі більш вдало та комбінаційно діяли реметяни. В одній із своїх атак їм вдалося вразити ворота «Явора». Рахунок 1:0 зберігся до кінця тайму. Після перерви вже більш активно почали діяти футболісти з Туриці, намагаючись зрівняти рахунок. Врешті-решт їхні зусилля матеріалізувалися в забитий гол.

Нічийний рахунок протримався до кінця зустрічі. Відтак доля сепркубка визначалася в серії післяматчевих пенальті. В цьому компоненті гри влучнішими й більш холоднокровними виявилися гравці турицької команди, які й стали новим володарем суперкубка.

По закінченні матчу з вітальним словом до учасників фіналу звернувся голова районної ради Анатолій Перцев та вручив команді-переможниці почесний трофей.


Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 982 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: