Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » ФК "Кам'янське" відмовився від участі в Лізі чемпіонів Закарпаття
11:34
ФК "Кам'янське" відмовився від участі в Лізі чемпіонів Закарпаття
Призер чемпонату Іршавського району ФК "Кам'янське" не братиме участі у цьогорічному розіграші Ліги чемпіонів Закарпаття.

ФК Причиною стала абсолютно незрозуміла норма Положення турніру, згідно якої футболісти, що відзаявлені з обласного чемпіонату після 5 вересня та заявлені за районні команди, не можуть грати в ЛЧЗ. Лишається загадкою з якої стелі футбольні чиновники взяли саме цю дату, адже в області є все-таки районні чемпіонати, де грають 12 і більше команд: Іршавський, Тячівський та Ужгородський. Відповідно в цих першостях період дозаявки футболістів триває довше, ніж в інших.

Приміром в чемпіонаті Іршавського району дозаявка футболістів припиняється на останні чотири тури - тобто ще місяць після 5 вересня команди мали змогу дозаявляти футболістів, в тому числі й з обласного чемпіонату.

Саме так після відзаявки з команди "Спартакус" за ФК "Кам'янське" 16 вересня було заявлено Андрія Черепка, який мав замінити вибулого на заробітки голкіпера основи Василя Лендєла. Після шести турів, що їх Андрій встиг відіграти у складі кам'янської команди, важко уявити колектив без нього, тим більше що рівноцінної заміни на ворота в інших командах району не знайти.

Оргкомітет з проведення ЛЧЗ відмовився переглянути цю суперечливу норму регламенту. Тому керівництво ФК "Кам'янське" вирішило відмовитися від участі в турнірі. Нагадаємо, що попередню згоду було надано тоді, коли правила проведення були ще не опубліковані. Але все-таки дивною виглядає позиція обласної федерації, яку можна розцінити як рекомендацію не заявляти в районні чемпіонати більше 10 команд, або непряме спонукання команд грати в ЛЧЗ з "підставами".

Святослав Симканинець
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1254 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Artur84  
0
На жаль ФФЗ хоче показати позитивну динаміку розвитку фтболу в краї, хоча реалії показують, що все навпаки, чим далі тим все гірше. Можливо всьому причина нестабільна ситуація в Україні, а можливо і в намаганні ФФЗ штучно створити казку, що нібито все СУПЕР (друге більш реальне)! Як бачимо вже вкотре ФФЗ звітує про неймовірно велику кількість бажаючих брати участь в Лізі чемпіонів Закарпаття, тоді, як деякі команди в принципі не планують грати, а деякі не розуміють, як можна придумати такі "тупі" правила і відмовляються від участі в лізі Чемпіонів. Ти більше, що даний тернір реально не є ЧЕМПІОНСЬКОЮ лігою! Можливо голові ФФЗ слід подумати, а чи мають нормальну кваліфікацію  члени ФФЗ, які відповідають за регламент проведення різного роду змагань? Бо своїми недолугими правилами, така ситуація знову не додає позитивного іміджу Фердерації! Хоча, в нас статисика на першому місті, тому говловне прозвітуваи, що все ГУД, в ЗМІ та "Спорт-таймі" відзвітують, що Ліга чемпіонів Закарпаття стартувала і ....... фінішуала, а там, як буде, так і буде!

Хоча, у ФФЗ на такі коментарі скажуть, що краще коментувати, чим шось робити, але панове, чим просто робити ДЛЯ ГАЛОЧКИ, краще подумати, зробити висновки із помилок попередніх років і організувати для задоволення, а не статистики!

1 Ваня  
0
Від коли цей турнір започаткували від тоді і цей турнір провальний!!Участь в ньому беруть далеко не чемпіони, наприклад в Свалявському районі чомусь заявилася 5-6 команда району Плоске в інших районах така сама ситуація...Регламент також бачимо такий як і сам турнір. Не факт шо ще пару команд відмовиться і проведуть пів фінали зразу. Статистика ФФЗ головне аби відзвітувати :)

الاسم *:
Email *:
كود *: