Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Карпати» (Дубове) перемагають «Вільхівці» (ВІДЕО)
20:30
«Карпати» (Дубове) перемагають «Вільхівці» (ВІДЕО)
Пропонуємо Вашій увазі огляд та відео одного з центральних поєдинків 11-го туру У Східній зоні Першої ліги області.

«Карпати» (Дубове) перемагають «Вільхівці» (ВІДЕО)
Футбол Першої ліги трохи відрізняється від футболу Вищої ліги обласного чемпіонату. Якщо у Вищій лізі домінує техніка, то у Першій – бажання вигравати, фізична підготовка та емоції. Тут футбол все-таки ближче народу. Матч сусідів «Карпат» із Дубового та «Вільхівці» зібрав багато уболівальників, як цих команд, так і любителів футболу із навколишніх сіл. «Вільхівці» – фаворит матчу. Підопічні Михайла Цірика та Юрія Бучка – один із лідерів обласної першості у Східній зоні. «Карпати» – хороша команда, яка зробила ставку на своїх вихованців. Майстерності, класу більше у команди «Вільхівців», а ось командний дух у футболістів Дубового – значно вищий. Не зважаючи на сусідство «Карпати» не збиралися робити «Вільхівці» чемпіонами. Вони дали бій досвідченим гравцям.
Гра розпочалась атаками господарів. Уже на 3 хв. м’яч ледь не влетів у ворота вільхівців. Атака лівим флангом завершилася ударом у ближній кут. Юрій Пахомов устиг закрити ворота, але м’яч від стійки відскочив у поле, а Владислав Галац не дотягнувся до м’яча і захисники винесли його подалі від воріт. Господарі продовжували шукати слабкі місця біля воріт гостей. А ось вільхівці загострювали гру тільки після довгих пасів на хід швидкому Василю Габору, захисники хоч з натугою, але все ж нейтралізували небезпечні випади суперника. На 22 хв. після кутового два гравці «Карпат» не встигли замкнути передачу, м’яч відбили за межі штрафної, слідує удар Миколи Приймака, але м’яч просвистів над поперечиною воріт.
На 29 хв. господарі відкрили рахунок. Атаку «Карпат» на лівому фланзі розпочав Сергій Мотринець. М’яч переадресували Владиславу Галацу, юний нападник міг сам нанести удар із 16–17 метрів, але він віддав пас вправо – удар по воротах. Пахомов відбив м’яч, а Іван Максимчук добив його у порожні ворота. У цьому моменті захисники гостей явно не допомогли своєму голкіперу. Вони пасивно спостерігали за моментом збоку. Гол підбадьорив уболівальників господарів. Все частіше із-за меж поля лунали дружнє «Дубове! Дубове!». Пропущений м’яч погнав вільхівців уперед. На 35 хв. господарі порушили правила за 17–18 метрів до воріт. Артур Апіян, майстер штрафних ударів, пробив сильно, але м’яч біля стійки воріт покинув межі поля. Гості пішли вперед великими силами, але карпатівці вже відчули смак до гри і нейтралізували атакуючий порив гостей.
З початку другого тайму «Вільхівці» ледь не пропустили другий гол. На 56 хв. Галац чудовим пасом вивів на побачення з Пахомовим Владислава Хайнаса. Гравець «Карпат» зробив все правильно, але у площину воріт не попав. Уже через три хвилини реальну нагоду зрівняти рахунок втратили гості. Апіян вийшов один на один з Олександром Візичканичем, але не втримав м’яч. На 64 хв. гості отримали право на штрафний. До воріт 18–20 метрів В’ячеслав Ковтан пробив сильно, але м’яч пролетів над поперечиною. На 76 хв. знову штрафний із небезпечної зони. На цей раз удар наносив Апіян, але Візиканич зумів відбити м’яч. Останні хвилини основного часу і 6 доданих арбітром хвилин пройшли у постійних атаках гостей, але господарі вистояли. «Карпати» «кістьми» лягали під м’яч. Останні 10–12 хв. гри проходили ледь не у штрафному майданчику господарів, але гостям не вистачило холоднокровності і везіння. Скоріш за все вільхівці не оцінили суперника, а потім вже було пізно. Слід похвалити гравців «Карпат», які віддали всі сили для перемоги. У складі господарів виділялися Приймак, Галац, Хайнас, Максимчук. Хоча похвали заслужили всі гравці господарів. Вільхівцям у цьому матчі явно не вистачило мобільності і концентрації. На одній майстерності успіху добиватися складно. Все залежить від них самих. 


Арбітр – Жолобович О.
Асистенти – Авдеєв В., Січ О.
Делегат матчу – Попович М.
 
с. Дубове, стадіон «Карпати»
Глядачів 450
 
ФК «Карпати» Дубове – ФК «Вільхівці» 1:0

Голи: Максимчук, 29.

Карпати: Олександр Свізичканич, Михайло Магей, Петро Рибалко, Сергій Мотринець, Денис Бережник, Михайло Куцин (Петро Цубера, 83), Микола Приймак, Анатолій Похилюк, Владислав Хайнас, Іван Максимчук (Іван Руснак, 75), Владислав Галац (Михайло Марінчак, 80).
Тренер – Михпйло Руснак

Вільхівці: Юрій Пахомов, Мирослав Скрип, Едуард Негреш, Євгеній Ладомиряк (Михайло Бенко, 35), Олександр Пакош, Вячеслав Ковтан, Василь Фіцай, Іван Куцин, Денис Токар, Василь Габор (Мирослав Ломага, 60), Артур Апіян.
Запасні: Василь Гісем, Юрій Болог, Іван Рак.
Тренер – Юрій Бучок.

Попередження: Куцин, 32, Бережник, 60.
Степан СЕЛМЕНСЬКИЙ 
 

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1789 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: