Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК «Карпати» приймали лідера
21:26
ФК «Карпати» приймали лідера
В неділю 5 жовтня футболісти перечинських «Карпат» на своєму полі приймали лідера першості - команду «Велика Бийгань» з Берегівщини.

В неділю 5 жовтня футболісти перечинських «Карпат» на своєму полі приймали лідера першості - команду «Велика Бийгань» з Берегівщини.

В останніх турах для тренерського штабу «Карпат» дуже проблемним є кадрове питання команди. Тому, скориставшись завершенням районної першості до складу перечинців на недільний поєдинок були заявлені гравці Максим Фрайтик та Ростислав Нергеш. Забігаючи наперед, слід відмітити, що їхній дебют в складі «Карпат» був вдалим.

Гра розпочалася досить жваво. Вже в дебюті матчу чудову нагоду відзначитись мав Михайло Штулер. Але, вийшовши віч-на-віч на ворота суперника не зумів переграти воротаря Бийгані. Невдовзі в схожій ситуації опинився Євген Дмітрієв і знову на шляху м’яча опинився воротар гостей. Після цього футболісти з Берегівщини поступово почали заволодівати ініціативою. Все частіше небезпечні моменти почали з’являтися біля воріт господарів. Але ударам гостей або бракувало влучності або вдало грав наш воротар Василь Синьович. За рахунку 0:0 команди пішли на перерву.

З початком другого тайму гості збільшили темп в зустрічі, почали діяти більш активніше. За таких умов захист нашої команди почав допускати все більше помилок. І як наслідок, після стрімкої атаки, першим на простріл з правого флангу відгукнувся нападник «Бийгані», який і переправив м’яч в сітку воріт перечинців. Всередині тайму, після розіграшу кутового удару гостям ударом головою вдається подвоїти рахунок, який в підсумку виявився остаточним. Отже, 0:2 перемога гостей.

Надзвичайно важливим і принциповим вважався матч юнацьких складів. Адже зустрічалися команди, які посідають першу та другу сходинки в чемпіонаті. Для продовження боротьби за чемпіонство юнаки «Карпат» зобов’язані були лише перемагати. Як показав перебіг подій на полі наші хлопці підійшли до цієї зустрічі максимально налаштованими на боротьбу з першої до останньої хвилини.

З самого початку зустрічі господарі активно почали атакувати ворота суперника, нав’язуючи йому боротьбу по всьому полю. Як наслідок, такі дії вже в дебюті матчу дали результат. Іван Шип в боротьбі з двома захисниками зумів вибороти м’яч і невідпорно пробити в кут воріт суперника. Повівши в рахунку, перечинці продовжили тиснути на гостей, які все частіше змушені були зупиняти наших гравців недозволеними прийомами.

В середині тайму наша команда отримала чисельну перевагу. В одній з атак захисник гостей грубо зіграв проти нашого гравця, за що отримав другу жовту картку й вилучення з поля. За рахунку 1:0 команди пішли на перерву.

Другий тайм розпочався з атак «Бийгані», яка намагалася будь-що відігратися. Вони мали декілька чудових нагод зрівняти рахунок. Але їхнім ударам або бракувало влучності, або відмінно грав наш воротар Василь Мучичка. Ближче до завершення матчу «Карпати» зуміли перехопити ініціативу. Чудові нагоди збільшити рахунок мали Іван Мицька, Василь Дьондя та Євген Савко. Врешті, на 60 хвилині матчу Іван Мицька своїм фірмовим проходом, обігравши весь захист гостей був грубо зупинений воротарем гостей. Суддя не вагаючись вказав на 11-метрову позначку та вилучив воротаря брегівської команди. Пенальті чітко реалізував Євген Савко.

Під завісу матчу чудову нагоду збільшити рахунок не використав Іван Мицька. В підсумку перемога 2:0, яка знову виводить юнаків «Карпат» на першу сходинку.

Неприємне враження залишили в неділю після себе вболівальники берегівської команди. В ході всього матчу вони постійно провокували наших вболівальників, вигукуючи нецензурні слова та показуючи непристойні жести. Більше того, на лаві для запасних представники команди гостей дозволяли собі відкрито розпивати пиво, що є на нашу думку відкритою дискредитацією футболу та й взагалі спорту. Такі дії повинні бути в обов’язковому порядку предметом розгляду відповідних компетентних органів.


Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 778 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: