Головна » Усі публікації » на Закарпатті » ФК "Львів" проводить збори на Закарпатті
16:53
ФК "Львів" проводить збори на Закарпатті
У вівторок, 19 січня, вони зіграли товариську зустріч із місцевим аматорським колективом.

ФК Впродовж 15 - 22 січня львів'яни дислокуватимуться в Берегові, а тренувальний процес проходитиме на НТБ "Мункач" у селі Дерцен, що в кількох кілометрах від Mукачева. Наставник «Львова» Віталій Шумський до Закарпаття із собою взяв 33 футболістів, серед яких є і потенційні новачки команди. 

У вівторок, 19 січня, львів'яни зіграли спаринг із закарпатською командою гравців зібраних із місцевих клубів (Вайда, Ковтун, Вагін, Віщак, Чедрик, Мешко, Чонка, Пуканич, Баник та ін.), більшість яких ще не вийшли із зимової сплячки.

У львів'ян у спарингу брали участь гравці, які знаходяться на перегляді воротар Олександр Ільющенков з львівського "Руху" і півзахисник Олексій Довгий з "Олександрії", а також бразильські легіонери, що повернулися з оренди Алваро і Ренан.

Склад «Львова» у 1 таймі: Костик, Якімець, Махмутовіч, Крушинський, Міхоубі, Шина, Сабіно, Брікнер, Казлаускас, Ернест, Нич

Склад «Львова» у 2 таймі: Гравець на перегляді, Романчук, Лобай, Бусько, гравець на перегляді, гравець на перегляді, гравець на перегляді, Фране, Грисьо, Захарків, гравець на перегляд

Команда Прем'єр-ліги провела два швидкі голи у першу десятихвилинку, однак закарпатці не відсиджувались в обороні і зуміли відіграти один м'яч на 37-ій хвилині, коли Чедрика збили у карній зоні - сам постраждалий реалізував пенальті. Та вже перед самим свистком на перерву хет-трик оформив 20-річний форвард Назарій Нич.

У перші десять хвилин другого тайму команди обмінялись взяттями воріт - підопічні Шумського провели дві результативні атаки, на що закарпатці відповіли ще одним влучним пострілом Чедрика - 2:5.

В останні півгодини гості продовжували тримати високий темп з яким закарпатці не могли справитись (позначався різний рівень фізичних кондицій та й клас гравців), тож в їх ворота влетіло ще шість голів - 2:11. Дублем відзначився Захарків, по голу записали до свого активу Фране, Топчій, Комарець та три гравці на перегляді.  

22 січня ФК "Львів" планував зіграти ще один спаринг на цьому етапі зборів. Заключний етап підготовки "Львів" проведе в Туреччині з 24 січня по 6 лютого.


 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 891 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Doctor  
0
До чого там "приплели" ФК Бужора???Хто поширює неправдиву інформацію!?Хто за неї відповість!?

الاسم *:
Email *:
كود *: