Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК "Метеор" продовжує громити своїх суперників
20:56
ФК "Метеор" продовжує громити своїх суперників
Наступний поєдинок «Метеор» проведе вдома з довжанською «Боржавою».

Молода команда воловчан намагається викладатися в кожному матчі. Основною проблемою підопічних Федора Брунцвіка є відсутність досвіду виступу більшості гравців на такому рівні. Воловчани ніби роблять усе правильно, але помилки їм ніхто не вибачає.

«Метеор» – дуже хороша команда. Другу молодість переживає Андрій Герц, який був заспівувачем більшості атак пістрялівців. Пара форвардів Сергій Лендєл та Андрій Сірий – чи не найкраща в обласному чемпіонаті. Команда набрала стовідсотковий результат, забила найбільше голів і пропустила всього 4. У цьому матчі в першому таймі перевага гостей була відчутною. Уже з перших хвилин моменти почали виникати біля воріт Богдана Тенкача, який був одним із кращих у складі господарів.

На 19 хв. захисники воловчан грубо зіграли в своєму штрафному майданчику, і Сергій Лендєл із карної позначки відкрив рахунок. Потім за справу взявся Андрій Сірий, який упродовж п’яти хвилин двічі посилав м’яч у сітку воріт господарів.

У другому таймі пістрялівці скинули оберти, і Олег Афанасьєв один м’яч відквитав. Пропущений гол «пробудив» «Метеор». Гра знову перемістилася на половину поля господарів. Гості не реалізували кілька хороших нагод. На 71 хв. Лендєл наважився на удар із-за меж штрафного майданчика і чи не вперше помилився Богдан Тенкач. М’яч низом, під рукою голкіпера, влетів у ближній кут воріт.

Останні 15 хв. команди догравали. У господарів непогане враження залишили Віталій Павлюк, Олег Афанасьєв, Михайло Мадяр та воротар Богдан Тенкач. У «Метеорі» відмінно зіграла вся команда. Вирішальним матчем у визначенні літнього чемпіона буде гра пістрялівців 16 червня в Поляні. А наступний поєдинок «Метеор» проведе вдома з довжанською «Боржавою».

2 червня. Воловець. Стадіон «Карпати». 700 глядачів.

«Карпати» – «Метеор» – 1:4

Голи: Олег Афанасьєв 65 хв. – «Карпати»; Сергій Лендєл – 19, 71 хв., Андрій Сірий 25, 31 хв. – «Метеор».
Джерело

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1234 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: