Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК "Минай" - чемпіон Вищої ліги Закарпаття!
22:18
ФК "Минай" - чемпіон Вищої ліги Закарпаття!
Через неприїзд суперника на гру передостаннього туру минайці достроково завоювали чемпіонство.

ФК
Перенесений матч 17-го туру чемпіонату області, у якому ФК «Минай» на власному стадіоні повинен був приймати рахівські «Карпати», не відбудеться.
 
Суперник заздалегідь попередив про неможливість виїхати на поєдинок у зв'язку з великою кількістю відсутніх гравців. «Повідомляємо, що на даний час 9 гравців СК «Карпати» перебувають за кордоном на заробітках, а ще 7 гравців заліковують травми. У зв'язку з вищенаведеним, СК «Карпати» Рахів не має змоги поїхати повноцінним складом на гру 17-го туру, яка повинна відбутися 25.10.2017 на полі ФК «Минай», — йдеться у листі до ФФЗ.
 
Таким чином, за невиїзд, Контрольно-дисциплінарним комітетом ФФЗ на команду ФК «Карпати» накладено грошове стягнення у розмірі 4000 грн. (юнаки+дорослі) та зарахована поразка 3:0, 3:0 (юнацькій та дорослій команді).
 
Це, у свою чергу, означає, що «минайці» достроково оформлюють чемпіонство сезону 2017! Вітаємо переможців!
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1916 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 5
5 До реаліста  
0
В неділю ФК Карпати покажуть своє справжнє "лице"!Якщо послідовні,то знімуться з останньоі гри!А інакше-ганьба ім,і іхньому президенту!

4 007  
0
Дискваліфіковувати треба фк Карпати на наступний рік і більше такого не повториться,а не 4000грн штрафу накладати,тоді не буде більше таких "фантазій" у команди.

3 Doctor  
0
Команді,із таким "запаленням хитрощів"і іі керівництву,треба сидіти у районі,а не у вищу лігу області йти!

1 мікітос  
0
Цікаво чи відбудеться гра Карпат із Поляною? Таке враження, що все Карпати видумали аби зекономити і не пиляти В Ужгород. Думаю, що В неділю всі травмовані виздоровлять, А заробітчани повернуться додому на гру з Поляною. Короче мало взападло було їм їхати....

2 smocky71  
0
100%

الاسم *:
Email *:
كود *: