Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК "Минай" втретє перемагає ФК "Берегово" (ФОТО)
22:31
ФК "Минай" втретє перемагає ФК "Берегово" (ФОТО)
Завдяки дублю капітана ФК "Минай" Костянтина Багрія, господарі перемагають у дебютному поєдинку чемпіонату від ФК "Берегово".

ФК Думаю, що ці команди вже встигли один одному набриднути. За два місяці вони зустрічались три рази, сьогодні вчетверте. Двічі підопічні Гібалюка святкували перемогу та ще одного разу капітулювали. Та сьогодні був день зелено-білих, тобто «Миная».

З початку зустрічі господарі прибрали м’яч до своїх ніг. Вони краще контролювали його, краще атакували та краще оборонялись. Хоча не обійшлось і без фарту. Забігаючи наперед, коли минаївці забили другий гол після прострілу Микуляка, захисник зрізав круглого у власні ворота та арбітр записав його на капітана Багрія. Щодо першого голу, то участь у результативній атаці взяло пів команди. Закінчилось все триходівкою Лобода-Микуляк-Багрій. Останій вдало пробив лівою злету метрів з дев’яти – 1:0.

Берегівчани відповідали швидкими контратаками. Виділявся тандем Луця-Ковтун. Та бодай гол їм не вдалось забити у цій зустрічі. У другому таймі підопічні Баб'яка залишились у меншості. На другий гірчичник напрацював Едуард Стецо.
 
Відтак, впевнена перемога «Миная», які тільки звикають до нового статусу фаворита чемпіонату. А у ФК «Берегово» кращі матчі ще попереду.

ФК "Минай" - ФК "Берегово" 2:0

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
LOBDA
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 2431 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: