Головна » Усі публікації » на Закарпатті » ФК "Минай" зіграє товариську гру з ФК "Волинь"
00:04
ФК "Минай" зіграє товариську гру з ФК "Волинь"
Підопічні Миколи Гібалюка поміряються силами з командою Прем'єр ліги - луцькою "Волинню".

ФК

Підопічні Миколи Гібалюка, які тільки нещодавно розпочали цикл підготовки до нового сезону, поміряються силами з командою Прем'єр ліги — луцькою "Волинню". Поєдинок відбудеться у четвер, 26 січня, на футбольному полі ГСК "Камелот" (початок о 13:00).
 
Нагадаємо, команда Віталія Кварцяного наразі перебуває на Закарпатті у рамках тренувальних зимових зборів. До слова, вчора, 24 січня, наставник «волинян» був гостем програми «Час футболу» на телеканалі "Тиса-1", де розповів про особливості підготовки команди до другої частини чемпіонату України.

У середу, 25 січня, "Волинь" провела свій перший спаринг на зборі в Закарпатті, суперником команди Кварцяного став першоліговий "Миколаїв".

"Волинь" - "Миколаїв" - 2:0 

Голи: Петров 62, Діденко 82 

Складі "Волині": Кичак (Неділько, 46), Мелінишин, Міха (Марушка, 46), Логінов, Задерецький, Герасимюк (Котюн, 79), Чепелюк, Никитюк А. (Ляшенко, 23; Дудік, 42), Шаповал (Тетеренко, 55), Діденко, Петров

 

На початку тижня у деяких ЗМІ повідомлялось, що гравці "Волині" самостійно прибирають штучне поле ГСК "Камелот" від снігу, щоб мати змогу проводити свої тренування та спаринги. А самі гравці ділились фото з прибирання у соцмережах, підкріплюючи це смішними коментарями.

"У вас ще не прибрано? Тоді "Волинь" йде до вас"

"Готуємось до сезону"

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1370 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: