Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК "Мункач" у пошуках відео з матчу у Вільхівцях
17:10
ФК "Мункач" у пошуках відео з матчу у Вільхівцях
Мукачівці висловили свою думку щодо подій в останньому виїзному матчі у Вільхівцях.

ФК У Вільхівцях футбол люблять по-справжньому: незважаючи на прохолодну погоду, повболівати за свою команду  на матч 22-го туру їх рідної команди проти нашого «Мункача» прийшло чимало вільхівчан, які палко підтримували рідну команду впродовж усієї гри. За що місцевим шанувальникам футболу великий респект.

Та власне справа про інше. Те, що команда господарів сповна скористалася помилками наших гравців і зуміла не лише зрівняти рахунок, програючи в ході матчу, а й вирвати перемогу в зустрічі наприкінці гри – честь їм і хвала. Але те, що суддівська бригада з Іршави у складі арбітра Михайла Лялюка, асистентів – Тараса Шопи та Михайла Рубея аж занадто вже відверто симпатизували господарям, та навіть не розгледіли відвертий офсайд у гравця «Вільхівців» під час голевої атаки господарів – на їх совісті.

Звісно, задля того, щоб впевнитися у своїх переконаннях клубна прес-служба звернулася до представників команди-господаря матчу з проханням надати відеозйомку. Але схоже на те, що жодної відеозйомки даного матчу не буде, бо відеокамера на вільхівському стадіоні стояла просто для вигляду, а роль відео оператора намагався грати місцевий підприємець, який з торгової виїзної ятки продавав курячі ніжки, алкоголь та інше єство, а камера одиноко стояла собі біля бічної лінії для декорації. Згідно п.7. Статті 27 Регламенту чемпіонату Закарпаття з футболу серед аматорських команд «Мункач» направив до ФФЗ відповідне звернення про неотримання впродовж 24 годин після матчу відеозапису гри й звісно вимагає відреагувати наші футбольні інстанції на ігнорування «Вільхівцями» норм Регламенту.

Спортивний директор мукачівського клубу Дьордь Короловській після гри жартував з гравцями, що тоді вони стануть справжніми футболістами, коли зможуть виграти в команди за подібних вільхівським обставин, коли проти них буде все: команда-суперник, судді, вболівальники, газон поля. «Тоді готовий перед вами схилитися й кожному подякувати за гру», – зазначив він. Але окрім того, зауважив, що коли в грі проявляються не футбольні фактори – це нищить футбол, гальмує його розвиток та призводить до деградації.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1273 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: