Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК "Невицький замок" зазнав поразки у рідних стінах
08:06
ФК "Невицький замок" зазнав поразки у рідних стінах
У 21 турі чемпіонату області з футболу, в Західній зоні відбулось дуже багато цікавих матчів.

ФК
Не став виключенням і поєдинок у Невицькому, де в гості завітала команда із Великої Копані.
 
Старт одного з найцікавіших матчів туру Західної зони видався досить швидким, і насамперед видовищним. Команди влаштували так звані «гойдалки», граючи без центра поля. В результаті цього, на 11-ій хвилині матчу гості зуміли забити гол. Михайло Міговк отримав м’яч на фланзі, обіграв захисника і подав у центр штрафного майданчику, звідки Іван Фурик, той що Іванович, з легкістю переправив головою м’яч у ворота Юлія Антала. Пропустивши гол, господарі ніби розгубились, дозволивши супернику вільно володіти м’ячем у центрі поля. Це перетворилося у другий забитий м’яч у ворота Антала. Кікало віддав розрізну передачу поміж захисників, які помилились при створенні штучного офсайду, а Макара чітко скористався «подарунком» невиччан і забив гол.
 
Після цього гра кардинально змінила свій вектор, адже до кінця матчу м’ячем більше володіли гравці ФК «Невицький замок». Але, в той же момент, господарі хоча і контролювали круглого, по воротах гостей майже не пробивали. Вперше потривожили захист і голкіпера ФК «В.Копаня» аж на 37-ій хвилині, і одразу результативно. Неподалік штрафного майданчику збили Бутрика. До м’яча підійшов Ганчак, який подав чітко на голову Арбузова, якому залишалось спрямувати шкіряного у ворота, що він і зробив. Відігравши один м’яч, невиччани почали ще більше «лізти» вперед, не припускаючись при цьому помилок у захисті. Та все ж, на більше ніж один забитий м’яч, їх не вистачило.
 
Другий тайм видався хоч і на гол менш результативний, але ледь не на десяток моментів видовищнішим. Уже з початку другої половини гри, господарі затиснули Копаню на власній половині поля. Хороший шанс на 48-ій хвилині матчу мав Іван Стойка, але після його удару головою Іван Фурик (той, що Петрович), зумів приборкати м’яч до рук.
 
На 55-ій хвилині матчу тренер господарів Іван Матьовка почав робити заміни на підсилення атаки. Першим на полі з’явився Максим Климпуш, замінивши Поковбу. Ще через 5 хвилин замість Владислава Хорошуна вийшов на заміну Микола Шукаль. Одразу після виходу на поле, ці гравці мали непогані моменти для взяття воріт, але голкіпер Копані кожного разу справлявся з ударами гравців Невицького. Та все ж, на 67-ій хвилині Андрій Бутрик зумів зрівняти рахунок у матчі. Він відгукнувся на пас із глибини поля і у ближньому бою переграв голкіпера гостей, переправивши головою м’яч у сітку воріт.
 
Із 70-ї хвилини матчу команди знову почали грати без центра поля, відповідаючи небезпечною атакою на такі ж дії зі сторони суперника. На 73-ій хвилині у господарів з’явився ще один гравець атаки, Піясюк замінив Арбузова. Він відразу міг забивати, але пробив головою не дуже сильно і м’яч став легкою здобиччю для Фурика. Гості відповіли небезпечним моментом від Макара, однак той не реалізував вихід віч-на-віч із Анталом. Знову атака господарів, і знову гольовий момент, Піясюк віддав на Шукаля, а томи лише трохи забракло влучності. Вже через 2 хвилини Антал рятує господарів від 3-го пропущеного м’яча.

Ближче до фінального свистка команди почали часто робити дрібні фоли. А на 90-ій хвилині матчу трапився момент, який поставив неприємний відбиток на арбітрах матчу. Макара картинно впав біля штрафного майданчика господарів, а суддя повівся на фол і призначив небезпечний штрафний удар з 17 метрів. Свищо пробив у кут голкіпера, який не зумів зреагувати на м’яч. Отож, Копаня разом із арбітрами здобуває перемогу, на яку не награли, а Невицьке залишається ні з чим.
 
 
Арбітри: Лофинець В., Сташко О., Мазур
Делегат – Куля Г.Г.
 
ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» (Невицьке) – ФК «В.Копаня» – 2:3
 
Голи: Арбузов, 37, Бутрик, 67 - Фурик, 11, Макара, 17, Свищо, 90.
 
Невицьке: Юлій Антал, Дмитро Костелей, Іван Стойка, Михайло Лаба, Іван Дудик, Владислав Хорошун (Микола Шукаль, 60), Олександр Поковба (Максим Климпуш, 55), Олександр Ганчак, Сергій Арбузов (Юрій Піясюк, 73), Михайло Сличко, Андрій Бутрик.
Тренер: Іван Матьовка.
 
В.Копаня: Ерік Івашко, Тарас Тромбола, Михайло Міговк, Любомир Макара, Іван Фурик-молодший, Іван Фурик-старший, Михайло Свищо, Ігор Агапітов, Вдадислав Кікало, Василь Фозекош, Іван Кельман.
Тренер: Михайло Фурик.
Юрій Піясюк
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 865 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: