Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК «ПОЛЯНА» - найкращий клуб Закарпаття сезону 2014
21:17
ФК «ПОЛЯНА» - найкращий клуб Закарпаття сезону 2014
Поляна, вже майже в ранзі чемпіона, приймала середнячка чемпіонату ФК «Боржава» Довге.

Поляна, вже майже в ранзі чемпіона, приймала середнячка чемпіонату ФК «Боржава» Довге.

Але «майже» у футболі не буває, тому лише перемога Поляни ставила крапку в питаннях золота чемпіонату Закарпаття 2014 року.

Перед початком цієї зустрічі багато хто говорив про розгром гостів, однак, знаючи непоступливість Довгого, в це не зовсім вірилося. Але на цей раз прогнози були вірні.

Щодо самої гри, то команда Поляни вийшла в майже ідентичному складі минулого туру, коли було розгромлено клуб із Виноградова, за виключенням одної заміни – травмованого Олександра Пакоша замінив Сергій Лендєл.

Рахунок гри 6:2 на користь Поляни. По дублю на свій рахунок записали Василь Попович та Володимир Бабич, по одному голу забивали Василь Куделко та Василь Горський. Сама гра проходила в спокійному руслі, без зайвих нервових емоцій та скоріше за все нагадувала товариську зустріч. Весь матч перевага полянців над гравцями Довгого була беззаперечною, про що свідчить рахунок.

Фінальний свисток зафіксував про те, що ФК «Поляна» стає Чемпіоном Закарпаття сезону 2014!

Для футбольного клубу «Поляна» завжди кожен матч - це гра на перемогу, але це футбол, де грають дві команди і без поразок напевно було б не цікаво.

Дуже серйозно команда Поляни ставилася до того, що із самого початку чемпіонату перебувала в лідируючій групі. Всі футболісти наскрізь пройнялися бажанням перемагати в кожному матчі. Поразка або нічия вдома розглядалася як катастрофа чи просто непоправна помилка з втратою очок, а такі сильні, досвідчені команди, як Середнє, Хуст та Виноградово постійно, змінюючи один одну, дихали просто в спину. І ті ж команди Мукачева, Іршави, Довгого могли попсувати нерви та відібрати очки в лідерів. Жодної з команд не можна було вважати прохідною, тому втрата очок це завжди на вагу золота (всі минулі роки , вболівальники Поляни це добре відчули).

Команда на протязі 6 років завжди боролася тільки за високі місця, завжди демонструвала високу майстерність, хорошу гру і заслужено завоювала цього року Кубок Закарпаття та золото чемпіонату! Дякуємо за яскраві перемоги!

Вболівальники ФК «Поляна» вітають свою улюблену команду, тренера, президента клубу, адміністрацію, лікаря із здобуттям уперше в своїй історії золота чемпіонату Закарпаття з футболу сезону 2014.

Бажаємо Всім здоров’я, щастя, невичерпної енергії і не зупинятися на досягнутому!

Вболівальники ФК ПОЛЯНА

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1077 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: