Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » ФК «Радванка» впевнено перемагає «Сонячну енергію» (ФОТО)
10:19
ФК «Радванка» впевнено перемагає «Сонячну енергію» (ФОТО)
Напередодні відкриття ЧС-2014 у Бразилії відбувся черговий тур чемпіонату міста Ужгорода між командами «Радванка» та «Сонячна енергія».

Напередодні відкриття ЧС-2014 у Бразилії відбувся черговий тур чемпіонату міста Ужгорода між командами «Радванка» та «Сонячна енергія».

«Радванка» - «Сонячна енергія» 4:1

«Радванка» має конкретне завдання на сезон підтвердити чинне чемпіонство у цьому сезоні, а гості ж бо, можуть претендувати на бронзу.

Відтак, звітна гра показала амбітні плани господарів, поєдинок відбувався у мікрорайоні Радванка. Радванські футболісти розпочали впевненіше, заволодівши центром поля вони руйнували атаки гостей, натомість організовували власні. За це були винагородженні в середині тайму. Простріл з прафого флангу, замикає в дотик Руслан Соскида – 1:0. Ближче до завершення першого періоду гра вирівнялась, і сонячні змогли зрівняти рахунок. Після гарної передачі Роберта Камяницького, Тарас Плиска не без допомоги поля забиває головою – 1:1. Нічия та перерва.

У другому таймі хлопці двох Юріїв Мандича та Бучка зробили серію замін, що значно освіжило гру. Вже першим ударом у ствір воріт господарі знову виходять вперед. В’ячеслав Ковтан сильно пробив зі штрафного по центру воріт, голкіпер Солодовник не встиг зреагувати, як м’яч від перекладини залетів у ворота – 2:1.

Третій гол радванські футболісти забили досить курйозно, а саме пробивши по воротам захисник сонячних Роман Плиска зрізав шкіряний снаряд у власні ворота. Добив суперника все той же Ковтан, який обігравши захисника вийшов на рандеву з голкіпером – 4:1.

Як підсумок, впевнена перемога «Радванки», яка за втраченими іграми йде першою.

"Автомобіліст" - "Белфаст" 1:0

У грі між ФК «Автомобіліст» та ФК «Белфаст» перемогу святкували перші.

Єдиний гол у зустрічі забив Роберт Товт, а сталось це під кінець першого тайму.

Гості мали щонайменше дві нагоди зрівняти рахунок та Віталій Диковець щоразу марнував їх. Під завісу поєдинку Іван Скунзяк не реалізував пенальті, і це при тому, що у белфастівських воротах стояв номінальний захисник Олександр Турянчик.

Відтак, мінімальна перемога «Автомобіліста».

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте або натисність ТУТ.
Яромир Лобода


Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 873 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: