Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » ФК "Рокосово" кращий у Хустському районі
23:06
ФК "Рокосово" кращий у Хустському районі
12 листопада, в стінах Хустської РДА відбулося урочисте нагородження переможців та призерів чемпіонату району з футболу сезону 2015 року.

ФК
- Чемпіонат району з футболу стартував 10 травня і завершився 1 листопада. Турнір проводився у два кола. Участь у ньому взяли 11 команд. Футболісти демонстрували захоплюючі та цікаві матчі, видовищні поєдинки, адже всі прагнули до перемоги. Щире спасибі гравцям, тренерам, суддям за старанність, організованість і наснагу, а міській та районній владі за підтримку, - поділився з «Голосом Карпат» голова районної федерації футболу Василь Форкавець.
 
Беззаперечним лідером чемпіонату стала ФК «Рокосово», на рахунку якої 48 очок. За друге та третє місця практично до останнього туру точилася запекла боротьба, за результатами якої срібним призером стала ФК «Чертеж», а бронза дісталася ФК «Оболонь».
 
У номінаціях «Кращий воротар» за підсумками чемпіонату став Павло Штефуца, «Кращим нападником» турніру – Андрій Лабанц. Почесний титул «Кращого захисника» виборов Віталій Терненко, а звання «Кращий арбітр» отримав Іван Юсько.
 
У церемонії вручення чемпіонських медалей та кубків взяли участь голова Хустської РДА Назарій Павлій, голова Хустської районної ради Олександр Липчей, заступник Хустського міського голови Василь Сабадош та голова районної федерації футболу Василь Форкавець. Окрім найкращих гравців, медалями та дипломами відзначили тренерів команд та президентів футбольних клубів.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1379 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: