Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК "Середнє" втрачає важливі очки
21:05
ФК "Середнє" втрачає важливі очки
Цей матч мав дати відповідь на кілька питань.

Цей матч мав дати відповідь на кілька питань. По-перше, й найголовніше, що обидві команди готові боротися за комплект нагород чемпіонату. По-друге, наскільки сьогодні готова середнянська молодь грати у дорослий футбол, а амбіції новодавидківців підкріплені майстерністю гравців.

На мою думку, глядачі отримали вичерпні відповіді на всі ці питання. Із першої до останньої хвилини між суперниками йшла напружена боротьба. На будь-якій ділянці поля в гравців не було ні секунди для прийняття рішень. Футболісти настільки щільно опікували один одного, що моментами здавалося, ніби їх на полі значно більше, ніж по 11.

Середнянці вибрали тактику швидких атак, де основна роль відводилася флангам. Дуже активно діяли в підключенні Пахомов, Микуланинець, Кемінь, Остафійчук, Кручаниця. Новодавидківці грали від захисту, розраховуючи на швидких Скунзяка та Варгу. Команда гостей була зібрана й монолітна. Гравці Н.Давидкова грали жорстко – на грані фолу. У більшості випадків господарі приймали м’яч спиною до воріт суперника. Флангові атаки гостей проходили частіше, але передачі були в основному в боротьбу. У свою чергу Крьока й Стецьо не спускали очей із Скунзяка. Після кількох жорстких єдиноборств десь загубився Пиняшко, а Бандурович ніяк не знаходив продовження атак. У воротаря господарів Славіка роботи майже не було, а ось його колега Голубицький працював із повним навантаженням, хоч, правда, удари по його воротах скоріше нагадували розминку й загроз не несли. Ще до перерви Остафійчука замінив Руслан Соскида. Досвідчений форвард відразу вніс свіжий струмінь в атаку господарів.

У другому таймі атаки середнянців виглядали більш продуманими, але гості й не думали відступати від своєї побудови гри. Стояло питання, чи вистачить їх на всі 90 хв., враховуючи, що в середнянців є підсилення гри. По-справжньому гострі моменти почали виникати в останні 15 хв. гри. Освіжили гру Стегура, Шукаль, Лисаченко. На 81 хв. середнянці змарнували найреальніший шанс відкрити рахунок. Голубицький втратив позицію, м’яч відскочив до Стегури, який пробивав із 10 метрів по порожніх воротах, але Сливка якимось дивом зумів винести м’яч із лінії воріт. На 86 хв. Лисаченка «забули» на місці лівого інсайда, Володимир вийшов до ближньої штанги і, видно, прийняв відразу два рішення. Він міг пробити сам, а міг віддати під удар партнерам, але молодий гравець катнув м’яч у руки Голубицькому. На 88 хв. чи не єдиним шансом ледь не скористався Скунзяк. Іван отримав м’яч на місці лівого інсайда, змістився ближче до центру і зрячим, різаним ударом відправив м’яч у дальній кут, але перекладина прийшла на допомогу господарям. На другій доданій хвилині ледь не повторилася історія матчу новодавидківців із «Поляною». Потужний удар у верхній кут воріт – Голубицький у красивому стрибку перевів на кутовий. Нічия, 0:0. Поразка будь-якої з команд була б несправедливою. Класний футбол побачили уболівальники.

Нічия дозволила «Метеору» й «Поляні» збільшити відрив від переслідувачів, але загострила боротьбу за бронзові медалі чемпіонату. Не можемо не згадати і бригаду арбітрів з Берегова на чолі з Андрієм Сімку, які, не дивлячись на дрібні похибки, провели гру на високому рівні.

2 червня.Середнє. Селищний стадіон. 500 глядачів

«Середнє» – «Ф.Медвідя» – 0:0
Фото: Тарас Галушка

Джерело

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1325 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: