Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК "Севлюш" на виїзді перемагає ДЮФК "Мукачево"
12:37
ФК "Севлюш" на виїзді перемагає ДЮФК "Мукачево"
Мукачівцям катастрофічно бракувало досвіду, впевненості та везінню.

Мукачівцям катастрофічно бракувало досвіду, впевненості та везінню.

Протягом всього матчу молоді футболісти ДЮФК "Мукачево" мали територіальну перевагу, більше та якісніше комбінували, цікавіше атакували, однак мало били по воротах, а нечисленні удари або йшли повз ворота, або їх відбивав воротар виноградівців.

Особливо агресивно мукачівці розпочали матч, створюючи момент за моментом. Одного разу арбітр чомусь вирішив проігнорувати гру рукою виноградівця у власному штрафному майданчику і не призначив пенальті. ФК "Севлюш" відбивався перші 30 хвилин, а кінцівку першого тайму завершив 2 результативними контратаками, пішовши на перерву з перевагю в 2 голи (дубль оформив Юрій Чонка) - 0:2.

Другий тайм розпочався аналогічно до першого: ДЮФК "Мукачево" масовано атакувало, гості захищалися з розрахунком на контратаки. Однак нарешті мукачівцям вдалася результативна та стрімка атака, і всередині другого тайму вони змогли скоротити рахунок - 1:2.

На більше господарів не вистачило. Чим далі більше вони почали помилятися у передачах, і в результаті однієї з таких обрізок пропустили втретє.

Разом з тим, молода команда ДЮФК "Мукачево", де найстаршому гравцю тільки 18 років, вражає рівнем підготовки та потенціалом.


Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 965 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: