Головна » Усі публікації » на Закарпатті » ФК Сільце вдало виступає на зональних змаганнях «Шкіряний м’яч»
22:03
ФК Сільце вдало виступає на зональних змаганнях «Шкіряний м’яч»
11-12 червня на стадіоні «Авангард» міста Іршава проводили Всеукраїнські зональні змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч».

11-12 червня на стадіоні «Авангард» міста Іршава проводили Всеукраїнські зональні змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч».

Приймали участь: Івано-Франківська обл., Львівська обл., Закарпатська, яку представляла ФК «Сільце» Іршавського району. Гравці у віковій групі 2002-2001 року народження.

Отже свистки арбітра зафіксували наступні результати:

«Дашава» Львівська обл. – «Яремча» Івано-Франківська- 2:0;

ФК «Сільце» Закарпатська обл - «Дашава» Львівська обл. – 1:1;

Фк «Сільце» Закарпатська обл. – «Яремча» Івано-Франківська обл. – 3:1.

Таким чином переможцями Всеукраїнських зональних змагань стала ФК «Сільце» Іршавського району Закарпатська обл., які пізніше позмагаються у фінальній частині зазначених змагань, які незабаром відбудуться у місті Київ. Відповідно на другому місці «Дашава» Львівська область і третю сходинку посіла ФК «Яремча» Івано-Франківської області.

У номінації кращий гравець свої нагороди отримали: Андрій Дулиш «Дашава», Іван Марчук «Яремча», Іван Глушко ФК «Сільце». Також змагання передбачали техніку гри на точність, де кращим став Дмитро Косіянчук «Яремча», удари на дальність, кращим у виконанні даної техніки став Тарас Гайдук Дашава», також юні футболісти показали техніку жонглювання м’яча, у виконанні якого кращим став Олег Штим «Дашава».


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1252 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: