Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » ФК "Сузір'я" - четвертий раз поспіль завойовує кубок
13:33
ФК "Сузір'я" - четвертий раз поспіль завойовує кубок
В День Незалежності України на Свалявщині традиційно відбувається фінал кубку району.

В День Незалежності України на Свалявщині традиційно відбувається фінал кубку району. На цей раз фіналістами турніру стали футболісти неліпинського "Хіміка" та свалявського "Сузір'я".

Сама гра не виправдала очікування глядачів, бажання виграти цей матч, здавалося, було лише в однієї команди – Сузіря.

Свалявці вже на двадцятій хвилині матчу вели в рахунку 3:0. Гравцям Хіміка майже нічого не вдавалося, ще й у першій половині тайму травмувалися їхні ключові гравці, через що довелося зробити заміну.

Після першого м'яча неліпинці «опустили руки», лише іінколи створюючи моменти у воріт Володимира Лявинця. Перший тайм завершився з рахунком 3:0. В другій половині зустрічі тепм гри дещо спав, але боротьба на полі велася до останніх хвилин.

Ще два м'ячі забили свалявці в другій половині зустрічі. Якби Юрій Брудняк реалізував пенальті, міг бути ще один гол. А неліпинці на останній хвилині матчу все ж таки забили гол престижу.

В "Сузір'я" голи забивали: Іван Цанько, Борис Лунькін та хет-трик зробив Євген Лепеш, а в "Хіміка" - Володимир Лявинець.

Нагороджували фіналістів голова Свалявської РДА Іван Дрогобецький та голова Федерації футболу Свалявського району Владислав Безик. Кращим гравцем матчу було визнано капітана "Хіміка" – Івана Русина, якому було вручено грамоту.

Капітану "Сузіря" Юрію Брудняку було передано красень-кубок. Також, за участь в матчі, було вручено дипломи арбітра матчу: Михайлу Гусєву, Івану Сабову та Семену Кагач.

Отож, володарем кубку Свалявського району вже четвертий раз поспіль стає свалявське "Сузіря".

ФК "Сузір'я" Свалява - ФК "Хімік" Неліпино - 5:1

Голи: Лепеш Є, 5, 61, 70, Лунькін Б, 13, Цанько І, 28 - Лявинець В, 93.
Джерело

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1250 | Додав: Лобда | Теги: ФК Сузір'я | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: