Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » ФК "Сузір’я" володар кубку "Пролісок"
16:18
ФК "Сузір’я" володар кубку "Пролісок"
Bідбувся фінальний поєдинок традиційного кубку «Пролісок», де зустрічались ФК "Стройно" та ФК "Сузір’я" Свалява.

В неділю 9 червня на Свалявському стадіоні «Авангард» відбувся фінальний поєдинок традиційного кубку «Пролісок», де зустрічались ФК «Стройно» та ФК «Сузір’я» Свалява.

Для команди «Сузір'я», участь в фіналі кубку стає традицією, як і проведення самого кубку. Вже три рази поспіль свалявці потрапляють в фінал турніру і завойовують золоті медалі.

Футболістам «Стройна» було важко протистояти такому супернику, хоч в стройненців була чисельна перевага. Свалявці грали з третьої хвилини зустрічі в меншості, за фол останньої надії був вилучений Іван Грубінка.

Майже до кінця першого тайму гра була рівна, хоч у «Сузір'я» була трохи більша територіальна перевага. На 40 хвилині матчу відкрив рахунок капітан команди «Сузір'я» – Юрій Брудняк.

В другій половині зустрічі глядачі побачили ще пять забитих мячів. Сузірці в десятьох просто «завозили» опонента. На 55 хвилині подвоїв рахунок молодий нападник свалявців Степан Стегура.

Вже після другого забитого м’яча підопічні Івана Станковича «посипались». Не пройшло і десяти хвилин, як Євген Лепеш та Борис Лунькін в період з 62 до 64 хвилини зробили рахунок 0:4.

Все ж таки, на гол «престижу» стройненці напрацювали. На 78 хвилині молодий Юрій Фізер вийшов віч-на-віч з кіпером свалявців та пробив точнісінько в дальній кут воріт.

Крапку в матчі поставив Євген Лепеш. Юрій Брудняк віддав пас на вільного Олександра Власика, той зробив подачу в карний майданчик, де Євген головою перевів м’яч у ворота. Кінцевий рахунок 1:5 є підтвердженням того, що свалявці перебувають в хорошій формі та демонструють кращий футбол в районі.

Отож, футбольний клуб «Сузір'я» стає володарем традиційного весняного кубку «Пролісок» та додає до своєї скарбнички головний трофей змагання - кубок.

ФК «Стройно» Стройно – ФК «Сузір’я» Свалява 1:5

Голи: Брудняк Ю. (40 хв), Стегура С. (55 хв), Лепеш Є. (62, 80 хв), Лунькін Б. (63 хв) – «Сузір’я», Фізер Ю. (70 хв) – «Стройно».

Попередження: Брудняк, Станкович.

Вилучення: Грубінка (3хв).

Фото: Михайло Русин

Джерело

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1596 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: