Головна » Усі публікації » на Закарпатті » ФК "Тернопіль" розгромив мукачівських юнаків
11:37
ФК "Тернопіль" розгромив мукачівських юнаків
4 березня, на навчально-тренувальному зборі на Закарпатті ФК «Тернопіль» провів перший спаринг.

ФК
З рахунком 8:0 тернополяни перемогли місцеву команду ФК «Мункач» (U-19).
 
Голи в складі муніципалів забивали: Володимир Пришнівський (17), Ігор Курило (24, з пен.), Юрій Захарків (36), Андріан Бабич (66, з пен.), Валентин Білик (67), Тарас Кривий (76), Артур Дорі (84), Дмитро Стриєшин (90).
 
ФК «Тернопіль» у звітному матчі виступав у такому складі: Воробей (Чесановський, 76), Полянчук (Бабич, 55), Скидан, Курило, Клекот (Стриєшин, 65), Музика, Вонс (Білик, 46), Пришнівський (Богданов, 46), Червонецький (півзахисник на перегляді, 65), Захарків (Дорі, 65), Кривий.
 
Як відзначив виконувач обов’язків головного тренера ФК «Тернопіль» Василь Матвійків, це був робочий тренувальний день, який включав у себе спаринг з молодою місцевою командою. Тренери у цій зустрічі хотіли побачити, як виглядають футболісти у ігровому режимі після інтенсивних навантажень попередніх тренувальних днів.
 
11 березня тернопільська команда поміряється силами з донецьким «Шахтарем» (U-19). Ще тренери в пошуках, як мінімум двох спаринг-партнерів.

"Тернопіль" прибув на заключний навчально-тренувальний збір на Закарпатті на початку березня і починаючи з четверга проводить тренування на штучному полі селища Середнє. Нагадаємо, що у складі тернополян є два закарпатці - Адріан Бабич та Артур Дорі.
Прес-служба ФК "Тернопіль"
ФОТОРЕПОРТАЖ із тренування дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1222 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: