Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК "Ужгород" - чемпіон Вищої ліги Закарпаття! (ФОТО)
17:56
ФК "Ужгород" - чемпіон Вищої ліги Закарпаття! (ФОТО)
У останньому турі Вищої ліги Закарпаття ФК «Ужгород» здолав ужгородський «Спартакус» з рахунком 3:0.

ФК Попри те, що в очному двобої між виноградівським «Севлюшем» та «Ужгородом» переможцями вийшли останні, питання Чемпіона Вищої Ліги залишалось відкритим до останнього туру. Суперник «Ужгородців» в останньому турі не з легких. Ужгородський «Спартакус» вміє віддаючи ініціативу супернику, на контратаках виривати результат. Як це сталося місяць тому у грі з «Минаєм».

Власне, подібний малюнок гри вболівальники спостерігали і тепер. Господарі з перших хвилин притиснули підопічних Слюсара (до слова і самого Слюсара) біля власних воріт. Відкривати рахунок Ужгородці могли ще на 7-ій хвилині. Після одного з ударів по воротах, кіпер парирував удар під ноги Бако. Той з близької відстані пробив мимо воріт. Вже другий постріл біля воріт «Спартакуса» увінчався успіхом. На 16-ій хвилині Бако з м’ячем змістився на правий фланг. Звідти вирішив навісити на Ряшка, котрий перебував у центрі штрафної. Віктор прийнявши м’яч на груди, пробив точно у сітку. 1:0.

Щодо контратак гостей, то серйозних гольових нагод гравці «Спартакуса» у першому таймі не створили. Можна хіба відзначити удар по воротах Тищука, після виконання кутового. Але м’яч кіперу вдалося парирувати.

У другому таймі «Ужгород» продовжував натиск. На 49-ій хвилині Бако подав з кутового на Ільковича. Той головою пробив у бік воріт, але вище поперечини. Небезпечна контратака «Спартакуса» виникла на 54-ій хвилині. Тищука точним пасом вивели мало не 1 на 1 з кіпером «Ужгорода». Але Павло пробив трохи неточно, лівіше від стійки воріт.

На 75-ій хвилині «Ужгородці» відновили штурм воріт суперника. Котьо прориваючись праворуч віддав точний пас на Вишневського. Та м’яч після удару Олега у падінні заблокував захисник «Спартакуса». Далі господарі подвоїли рахунок. Ількович отримавши м’яч у штрфній площі, змістився під удар та пробив точно у ворота. 2:0.

Крапкою в матчі став гол на 89-ій хвилині. Де після пасу з лівого флангу Горського, м’яч з центру штрафної поклав у ворота Пиняшко. 3:0, і «Ужгород» таким чином стає одноосібним чемпіоном Вищої ліги Закарпаття.
 

Арбітр – Михайло Райда
Асистенти арбітра – Тарас Шопа, Ілля Вовчанський
4-ий арбітр – Вадим Шварц
Делегат – Іван Кампов
 
ФК "Ужгород" – ФК "Спартакус" Ужгород 3:0
 
Голи: Ряшко 16, Ількович 86, Пиняшко 89
 
ФК «Ужгород»: Мирослав Лютнянський, Павло Оржеховський, Станіслав Котьо, Василь Куделко, Василь Горський,Микола  Ількович,Іван  Бандурович (Олександр Ковчар 84), Віктор Ряшко, Василь Пиняшко, Євген Добровольський (Роман Білінський 90+2), Олександр Бако (Олег Вишневський 60)
Запасні: Ерік Гречка, Михайло Реплюк.
Гол. тренер – Іван Шанта
 
ФК «Спартакус»: Юрій Андрушко, Іван Веждєл, Руслан Гогерчак, Василь Боднар (Стефан Федак 67), Сергій Машталір, Дмитро Рацин, Максим Минайленко (Вячеслав Пінковський 76), Валентин Слюсар, Віктор Симчо, Павло Тищук, Мирослав Бундаш (Сергій Бобик 87)
Запасні: Денис Смолига
Гол. тренер – Валентин Слюсар
 
Попередження: Ількович, Пиняшко
Мартін ТУРКАЛО
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 2338 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Вова  
0
Вітаю ФК Ужгород і бажаю вже прогресувати в 2 лізі де начебто всі розуміємо, що в нас перша трійка там задніх пасти не буде. Кожен рік президенти лідерів говорять шо в перспективах підвищення, це і колишній Авангард, Берегвідейк , Поляна, Ужгород, Мукачево...а новий сезон і Словаки, Мадяри та область.. Ще раз Вітання Ужгороду і Вигоградову за хороші ігри і 2 місце та 1 місце юнаків.

2 Artur84  
0
Вітання ФК "Ужгороду", як і передбачалося на старті чемпіонату, Ужгород виборов золото, хоча не так легко, як гадалося.... Приємно те, що в складі чемпіона 6 основних іграків грали за ФК "Поляну"....

1 Віола  
0
Вітаю ФК Ужгород з цілком заслуженим чемпіонством!!! Все-таки клас гравців тренерського штабу в "Ужгорода" виявився кваліфікованішим... Особливо класна фотографія Вконтактах № 67 !!!

الاسم *:
Email *:
كود *: