Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » ФК "Ужгород" пропустить календарну гру у Хмельницькому
08:53
ФК "Ужгород" пропустить календарну гру у Хмельницькому
Керівництво клубу відмовилось від гри через травмонебезпечне нестандартне синтетичне поле.

ФК
Нагадаємо, перенесена гра 15-го туру із аутсайдером аматорського чемпіонату України – СК «Хмельницьким» повинна була відбутися 19-го травня на виїзді. Однак офіційні представники команди-суперниці замість трав’яного поля для гри забезпечили чомусь штучне та ще й нестандартне. Тож, керівництво ФК «Ужгород» прийняло рішення не виїжджати на поєдинок і відправило офіційного листа на ААФУ. Його короткий зміст – нижче у матеріалі.
 
«Представники команди-суперниці надали офіційну інформацію, що матч пройде на штучному полі, позаяк із трав’яним покровом спортивна споруда не готова. У зв’язку із великою кількістю травмованих футболістів ФК «Ужгород», а також травмонебезпечністю синтетичного газону, керівництво клубу прийняло рішення пожертвувати спортивним принципом задля загального блага та подальшого функціонування команди «Ужгород». Якщо керівництво СК «Хмельницький» усе ж знайде можливість забезпечити трав’яне поле для матчу 15-го туру – ми гарантуємо приїзд».
 
Прес-служба ФК «Ужгород»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 671 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 фуцик  
0
То шо на синтетиці в Середньому грали зимній кубок, то не проблема була, а зараз намалювали собі виправдання..... Їдьте і доказуйте, що ви кращі, а не плачте, то поле не правильне, то судді пі....си, то ще шось. Тим більше гра із аутсайдером, можна розраховувати на позитивний результат, а тут самі без бою віддають очки.....

الاسم *:
Email *:
كود *: