Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК «Ужгород» розгромив ФК «Берегово» - 4:0 (ФОТО)
19:03
ФК «Ужгород» розгромив ФК «Берегово» - 4:0 (ФОТО)
3 квітня на стадіоні «Авангард» підопічні Михайла Іваниці легко розібралися з гостями із Берегова.Ще перед матчем ужгородських футболістів з

3 квітня на стадіоні «Авангард» підопічні Михайла Іваниці легко розібралися з гостями із Берегова.

Ще перед матчем ужгородських футболістів записали до лав фаворитів. Тож, підопічні Михайла Іваниці взяли гру у свої руки з перших хвилин. Загалом уся гра господарів поля будувалась на контролі м’яча з дрібним пасом. У цьому показнику ужгородці перевершили свого суперника з великим відривом.

Сама гра розхитувалась потрохи. Ужгородці розпочали впевнено, проте активних дій з їх боку не було. Команда спокійно контролювала м’яч, шукаючи простір у захисті берегівчан. Спочатку цього простору було замало, адже берегівчани притислися до своїх воріт і грали від повного захисту з перших хвилин. Постійні атаки підопічних Іваниці все ж таки почали давати свої результати. Спочатку момент був у Вагіна, потім Бандуровича. Чудову нагоду змарнував Скунзяк. Вийшовши віч-на-віч з голкіпером берегівчан, Іван проштовхнув «шкіряного» у бік воріт. Бейреш до м’ячу дотягнувся, але той все рівно направився у ворота з лінії яких в останню мить вибив його Микуланинець.

Та постійний наступ на ворота берегівчан не зміг залишити нулі на табло ужгородського стадіону. На 33-хвилині хтось із гравців Ужгорода навісив м’яч у карний майданчик гостей. Метушня захисників - і «шкіряний» знаходить Юрія Віщака, який і відкрив рахунок забивши із близької відстані – 1:0. Через чотири хвилини на команду Берегова чекав гол-близнюк, тільки тепер із іншого флангу. Вагін показав шалену швидкість на лівому фланзі і зробив передачу у карний майданчик. Голкіпер берегівчан був вже готовий взяти м’яч до рук, але Бандурович зіграв на випередження – 2:0. Перший тайм міг принести ще більше результативності ужгородцям, але фортуна вже була на боці берегівчан. У другому таймі глядачі чекали голу вісім хвилин. І знову передача з флангу. Бандурович на випередження – 3:0. Господарі почали грати у своє задоволення. Підопічні Михайла Іваниці почали відверто йти вперед. Це давало шанс берегівчанам спробувати забити гол престижу. Та, хоч у гостей з’явилися моменти, загрози Лютнянському вони не віяли. А футболісти «Ужгорода» пішли забивати ще. Сценарій той самий. Передача і вільний гравець у карному майданчику. Проте Віщак, який першим був на м’ячі пробити Бейреша не зміг. Голкіпер парирував удар Юрія, але на Бандуровича, а той з легкістю оформив хет-трик.

Останні 30-хвилин одна команда догравала гру, а інша намагалася щось створити попереду. Ужгородці марнували стовідсоткові нагоди розуміючи, що гру вони достроково виграли. Натомість берегівчани не покладали бажання хоча би забити. Однак підсумок залишився не зміним. Гості до кінця матчу заробили ще й вилучення. Микуланинець в невиправданій ситуації порушив правила на супернику. Фол був останньої надії, то ж червона картка без заперечень.

Варто зазначити, що підопічні Михайла Іваниці грають на дуже високому рівні. Можна спокійно вважати команду основним фаворитом у чемпіонаті. Берегівчани склали враження дуже бойової команди, яка навіть після четвертого пропущеного м’яча і вилучення не опустила рук і намагалися гідно протистояти супернику.


Арбітр – Котубей П.
Асистенти – Гал А., Яцкович Ю.
Делегат матчу – Дем’яненко В.

ФК «Ужгород» – ФК «Берегово» – 4:0

Голи: Віщак Ю. 33 хв., Бандурович І. 37, 53, 60 хв.

ФК «Ужгород»: Лютнянський М., Сморововський Р., Чумак В., Горський В., Куделко В., Віщак Ю., Кундрик С., Вагін І., Ковчар О., Бандурович І., Скунзяк І.
Запасні: Костюк М, Слюсар В., Бундаш М., Гулович М.
Тренер: Іваниця М.

ФК «Берегово»: Бейреш (Кучінка, 70), Пахомов О., Микуланинець, Скакун, Каганець, Луца (Кота, 85), Гичка, Попович (Пуга, 75), Яворів (Улинець, 67), Варга (Дудінскі, 80), Ковтун.
Запасні: Сегляник, Гегедюш, Сливка
Тренер: Людвіг Тар

Попередження: Пахомов О. (ФК «Берегово») – 42 хв.

Вилучення: Микуланинець (ФК «Берегово») – 71 хв.

Фото Анастасия Пензова

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1078 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: