Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » ФК "Ужгород" вийшов з відпустки
23:23
ФК "Ужгород" вийшов з відпустки
Зранку футболісти пройшли медогляд і провели перше тренування.

ФК
Нагадаємо, до тренерського штабу головної команди обласного центру у період міжсезоння увійшли: коуч Василь Варга зі своїм помічником Мирославом Бундашом. “Ужгород” успішно пройшов атестацію та приєднався до клубів Професіональної футбольної ліги. Попередньо, перший поєдинок у рамках Другої ліги підопічні Василя Варги зіграють 27-го липня. А в рамках підготовки до чемпіонату “Ужгород” проведе ряд контрольних поєдинків із професійними спаринг-партнерами України та зарубіжжя. Наразі вже є домовленість із луцькою “Волинню”, яка збори проведе на Закарпатті.
 
Сьогодні під час втягуючого тренування на 21 футболіста “Ужгорода” чекав крос та силові вправи. Однарозові тренування плавно перейдуть у дворазові. Та поки коучі не розголошують їх деталі.

Наразі на перегляді 6 новачків, половина з-них – гравці професійних команд. Серед них добре знайомі Варзі по роботі у ФК Середнє Олександр Ковчар (останній клуб МФК Жарновіца (середняк третьої словацької ліги)) та Павло Тищук. А також вовковойський воротар Мирослав Лютнянський.

А от сьогодні вже можемо точно назвати список футболістів, які з різних причин не залишились у головній команді Ужгорода. Це Ерік Гречка, В’ячеслав Пінковський, Олександр Зимомря, Богдан Павлич, Михайло Дудаш та Андрій Лазар.
 
Прес-служба ФК “Ужгород”
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 803 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: