Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК «Вільхівці» - Чемпіон Першості області східної зони
22:47
ФК «Вільхівці» - Чемпіон Першості області східної зони
Футбольний клуб села Вільхівці в останньому турі першості області (східна зона) здолав на виїзді ФК «В.Копаня».

ФК «Вільхівці» - Чемпіон Першості області східної зони Матч 18-го туру Першості області для ФК «Велика Копаня» не відігравав значної ролі. Адже команда ще до початку останнього поєдинку сезону забезпечила собі бронзовий комплект нагород. І тільки математичні шанси могли позбавити команду Великої Копані третьої сходинки Чемпіонату.

А от ФК «Вільхівці», аби забезпечити собі чемпіонство, необхідно було тільки вигравати, аби не сподіватися на сприятливий результат паралельного матчу, де аутсайдер першості ФК «Терново» приймав іншого претендента на чемпіонство ФК «Говерла», Ясіня.

Проте, з перших хвилин матчу між ФК «В. Копаня» та ФК «Вільхівці» активними на полі були саме господарі. Перші 5 хвилин матчу, вони попросту не давали можливості супернику заволодіти м'ячем, тим самим змушували гостей багато рухатися без м’яча.

Перша атака, та удар по воротах – теж за футболістами Копані. На 6-ій хвилині, Степан Марушка спробував навісити м’яч з центру поля у штрафну площу. Шкіряного після відскоку вдалося підчатувати Лемаку Олександру. Той пробив у ноги кіперу гостей.

Після першої нагоди гра на полі значно пожвавилася, а команди тільки й встигали обмінюватися небезпечними нагодами. На точні постріли по воротам у виконанні Михайла Бенка, господарі відповідали, потужними ударами Олександра Лемака.

Відкрити рахунок у матчі зуміли гості поєдинку. На 14-ій хвилині першого тайму, футболісти Вільхівців організували швидку атаку. Василь Фіцай, перебуваючи в центрі поля віддав точний пас на хід Михайлу Бенку. Той в дотик зумів пробити у дальній від кіпера кут воріт. 0:1.

Після голу, футболісти «Копані» вирішили будь-якою ціною прориватися до карної площі суперника. Але ударам господарів бракувало точності. Боротьба на полі щоразу ставала напруженішою, як на полі, так і поза ним. Під кінець першого тайму правоохоронці (а точніше правоохоронець) тільки й встигали вгамовувати заведену публіку. Арбітри матчу кілька разів зупиняли гру через втручання вболівальників у хід гри.

У другому таймі емоцій було не менше. Господарі були близькими аби зрівняти рахунок принаймні на 55-ій хвилині. Михайло Свищо вирішив пробити з метрів 25-ти. М'яч летів точно під поперечину, але кіпер гостей, Юрій Пахомов, зумів парирувати удар.

Вже на 68-ій хвилині «Вільхівці» спромоглися подвоїти рахунок. Василь Фіцай вирішив організувати атаку через лівий фланг, віддавши точний пас у оперативний простір на партнера. На передачу відреагував Іван Куцин, котрий сходу пробив по воротах господарів. З сильним ударом кіпер «Копані» впоратися не зумів. 0:2.

Далі господарі хоч і намагалися бодай скоротити відставання у рахунку, але забити гравцям «Копані» так і не вдалося. Таким чином, ФК «В. Копаня» очікувано посідає третю сходинку Першості області, східної зони. А от «Вільхівці» святкуватимуть цьогорічне Чемпіонство.


ФК «В.Копаня» - ФК «Вільхівці» 0:2

Голи: Бенко, 14, Куцин, 68.

ФК «В.Копаня»: Неймет, Фурик, Гулянич, Попадинець, Дорогій, Марушка, Свищо, Лемак, Барник, Прода, Фозекош.
Запасні: Маркулинець, Фурик Іван, Чізмар, Березовський, Куцик, Бітуш.

ФК «Вільхівці»: Пахомов, Товт, Кардач, Нергеш, Куцин, Ладомиряк, Скрип, Ковтан, Фіцай, Бенко, Габор.
Запасні: Гісем, Бопог, Рак, Ломага.

Попередження: Нергеш
Мартін ТУРКАЛО

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1426 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Вболівальник "Локомотива"  
0
Так очікуемо в суботу побачити красивий футбол і віримо в чесне судійство і толерантну поведінку вболівальників і віримо в перемогу!!! ФК"Локомотив"! Ми віримо в вас і чекаемо що абсолютний чемпіон буде саме Чоп!

الاسم *:
Email *:
كود *: