Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » ФК "Зірка" Онок володар кубка Берегівського району
10:35
ФК "Зірка" Онок володар кубка Берегівського району
У неділю 26 листопада на виноградівському стадіоні «Пластмасовик» відбулася фінальна гра Благодійного турніру кубка Берегівського району.

ФК
У фіналі зустрічалися ФК «Зірка» Онок та ФК «Перехрестя».

З перших хвилин гри ініціативою заволоділи футболісти з Оноку створивши ряд небезпечних атак. Футболісти Перехрестя намагалися відповідати контратаками. Але всі їх намагання завершувались на підступах до штрафного майданчика. Першим у грі відзначився Сергій Яцкулинець на 15 хвилині І Зірка повела в рахунку. На 22 хвилині Олександр Доманич подвоює рахунок, а на 29 Юрій Яцкулинець забиває третій гол в ворота команди з Перехрестя. 

У другій половині гри футболісти з Перехрестя активізувалися. Провели ряд атак. Але влучити у ворота суперника не змогли. А Онок навпаки був влучним. На 47 хвилині  Олександр Керечан забиває четвертий гол у ворота суперника, а на 58 красенем голом поставив крапку у грі. Таким чином гра завершилася на користь з Оноку 5:0. Хочеться відзначити, що команда з Оноку після кількарічної перерви  відновила участь у змаганнях і в перший сезон стала чемпіоном та володарем кубка району.
 
По завершенню гри фіналістів привітав голова Берегівської районної асоціації футболу Олександр Чегіль, який зокрема сказав що всі виручені кошти від чемпіонату та кубку, а це сума 44000 гривень перерахована на рахунок Мукачівської 128 –мої окремої гірсько – штурмової бригади та вручив срібні медалі футболістам ФК «Перехрестя», а футболістам ФК «Зірка» Онок золоті медалі та кубок. 
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 352 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: