Головна » Усі публікації » на Закарпатті » FSG та "Свалява" - кращі у святкових дитячих турнірах (ФОТО)
12:44
FSG та "Свалява" - кращі у святкових дитячих турнірах (ФОТО)
У спорткомплексі "Зінедін" відбулись традиційні дитячі змагання з міні-футболу серед гравців 2013 та 2015 р.н.

FSG та У неділю, 19 грудня, відбувся турнір до Дня Святого Миколая, в якому змагались гравці 2013 р.н. Одноденний турнір зібрав 16 команд, які до пізнього вечора визначали кращого. У чвертьфіналах вирувала запекла боротьба, адже в трьох із чотирьох матчів була зафіксована нічия і пробивались пенальті: Олімп був влучнішим за ОК ДЮСШ ФСТ Україна, FSG B за Минай, FSG A за СДЮСШОР, а свалявське Сузір'я перемогло FSG 14 2:1.

У півфіналі Олімп переграв FSG B 2:1, а FSG A були сильнішим за Сузір'я 3:1. У грі за третє місце FSG B здобув перемогу над свалявцями 2:1. Фінал виявився вкрай інтригуючим, по ходу зустрічі підопічні Мирослава Бабяка вели у рахунку 4:2, але команда Володимира Мухлиніна організувала камбек і вирвала перемогу 5:4.

Тож перша команда FSG здобула золоті нагороди, Олімп забирає срібло, а друга команда FSG завершує турнір із бронзою. Також призери отримали солодкі подарунки до дня Святого Миколая від організаторів змагань Олександра Романа та Олега Мартинича. В окремих номінаціях нагороди отримали:

Кращий ворота - Петрецький Михайло (Олімп)
Кращий захисник - Микита Дмитро (Сузіря)
Кращий півзахисник - Беняк Дмитро (FSG)
Кращий нападник - Беняк Андрій (FSG)
Кращий бомбардир - Попадич Іван (FSG)
Кращий гравець - Решетар Марк (Олімп)


У вівторок, 21 грудня, у спорткомплексі Зінедін вже грали наймолодші футболісти 2015 р.н. Вісім команд були поділені на дві групи. Після групового раунду та півфіналів команди боролись за підсумкові місця: у грі за 7 місце FSG B переміг Зінедін В 1:0, за 5 місце FSG A здолав FSG 16 1:0, у грі за бронзу Олімп впевнено вів у рахунку 3:0, однак комнада з Великої Доброні наприкінці гри почала наздоганяти, але не встигла до завершення гри, тож 3:2 за підопічними Мирослава Бабяка.

У фіналі зійшлися Зінедін та Свалява. Свалявський гренадер Островка швидко оформив хет-трик і наблизив свою команду до перемоги. Команда Івана Кузьми та Олега Мартинича зуміла відіграти один м'яч, але згодом пропустила ще двічі - 5:1 перемога команди Івана Грубінки. 

В окремих номінаціях нагороди отримали:

Кращий ворота - Хранюк Богдан (Зінедін)
Кращий захисник - Пітра Олександр (Свалява)
Кращий півзахисник - Попович Василь (Свалява)
Кращий нападник - Залеський Богдан (Олімп)
Кращий бомбардир - Котик Мирон (Small Miracles)
Кращий гравець - Демян Олександр (Зінедін)

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 653 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: