Головна » Усі публікації » в Україні » "Синай" з перемоги стартує у чемпіонаті України з футзалу серед юнаків (ВІДЕО)
10:40
"Синай" з перемоги стартує у чемпіонаті України з футзалу серед юнаків (ВІДЕО)
Мукачівська юніорська футзальна команда розпочала чемпіонат в Західній конференції з перемоги у Хмельницькому.

У суботу, 19 листопада, команда 2004-05 року народження футзальної школи Синай зіграла дебютний матч у чемпіонаті України з футзалу серед юнаків (вікова група 2004-2005 р.н.) сезону 2016/2017 серед команд Західної конференції. Закарпатці виступають у підгрупі Б, разом з такими командами як ДЮСШ-1 (Червоноград), ДЮСШ-Буг-Фенікс-Поториця-Сокаль (Львівська обл.), Енергія-Інтер (Львів), ДЮСШ Городенка (Івано-Франківська обл.), ДЮСШ Спортлідер+ (Хмельницький). З кожної групи виходять по дві команди, які поборються між собою за дві путівки у фінальну частину Чемпіонату України. 

Підопічні Олександра Прожегача у першому турі зустрічались на виїзді з хмельницьким ДЮСШ Спортлідером+. Цей поєдинок став найрезультативнішим у цьому турі і наші хлопці зуміли здобути перемогу 7:10.

«Матч виявився для нас важким оскільки в Хмельницький ми відправилися в 4.45. Проїхавши сім з половиною годин о 12.30 ми були на місці. На те, щоб відійти від дороги в нас було 30 хвилин. Не хочеться і ніколи не будемо виділяти когось окремо. Команда билась і показала красивий футзал»  – поділився враженням від матчу тренер Синаю Олександр Прожегач у мережі Фейсбук.

Наступний свій матч юні мукачівці зіграють 26 листопада, на виїзді з ДЮСШ-Буг-Фенікс-Поториця-Сокаль (Львівська обл.).
Тарас Галушка

 
Категорія: в Україні | Переглядів: 1011 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: