Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Футбол і День Незалежності України — можем, умієм, практикуєм! (ФОТО)
13:36
Футбол і День Незалежності України — можем, умієм, практикуєм! (ФОТО)
У спорткомплексі Zinedine пройшов обласний турнір з міні-футболу серед працівників митної служби та державних працівників ОДА.

Футбол і День Незалежності України — можем, умієм, практикуєм! (ФОТО) 24 серпня, з нагоди 25-ї річниці Дня Незалежності України у спорткомплексі Zinedine пройшов обласний турнір з міні-футболу серед працівників митної служби та державних працівників ОДА.
 
Початок спортивної події, що й не дивно, ознаменувався привітальними словами з нагоди свята - Дня Незалежності України. Під урочисті звуки та Гімн України оргкомітет дав старт змаганням.
 
Учасників, що виявили бажання позмагатися за головні призи, виявилось чимало. Загалом 8 команд, що були розподілені на 2 групи.

 
Група А:
"ОДА"
"Ужгород"
"Тиса"
"Декрет"
 
Матчі у групі А завершились з такими результатами:
 
"ОДА" - "Ужгород" 1:0;
"Тиса" - "Декрет" 6:1
"ОДА" - "Тиса" 2:4
"Ужгород" - "Декрет" 1:0
"ОДА" - "Декрет" 4:3
"Тиса"  - "Ужгород" 4:3
 
Таким чином, продемонструвавши найкращий показник у своїй групі, команди "Тиса" та "ОДА" забезпечили собі вихід до півфіналу змагань.
 
Група В:
"Податкова"
"СБК"
"Управління ДФС"
"Виноградово"
 
Поєдинки у групі В принесли такі результати:
 
"Податкова" - "СБК" 3:1
"Управління ДФС" - "Винагродово" 3:1
"Податкова" - "Управління ДФС" 2:5
"СБК" - "Виноградово" 4:2
"Податкова" - "Виноградово" 4:0
"СБК" - "Управління ДФС" 0:1
 
У підсумку, путівки до 1\2 фіналу з групи В здобули "Податкова" та "Управління ДФС".
 
1/2 фіналу:
 
Майже ніхто не сумнівався, що у півфіналі змагань на вболівальників очікують видовищні поєдинки. Зрештою, зподівання цілком себе виправдали. Інтрига трималась до останніх секунд. Однак, до фіналу пробились ті, у кого мотивація та наполегливість були трохи вищими за суперника.
 
У першому півфіналі команда "Податкової" переграла гравців "Тиси", при чому основний час змагань зафіксував нічийний рахунок, а у серії пенальті точнішими були представники "Податкової". У другому поєдинку працівники закарпатської облдержадміністрації без особливих труднощів переграли команду "Управління ДФС".
 
У матчі за третє місце серія пенальті визначала бронзового призера. Ним стали футболісти команди "Тиса", які переграли управлінців ДФС з рахунком 9:8.
 
А у вирішальному двобої представники ОДА завоювали перемогу у турнірі, перегравши гравців "Податкової". Підсумковий рахунок 2:1 зафіксував тріуфатора змагань. Красень-кубок і медалі найвищого гатунку - все це для заслужених переможців першості!
 
Як зазначають самі учасники подібний турнір їм дуже сподобався, адже часом за допомогою спорту, зокрема футболу, можна чудово відпочити, розвіятись, поспілкуватись з колегами, і звичайно ж, відзначити День Незалежності України!
 
Організатори ж, зі свого боку запевняють: змагання стали дебютними, однак мають право на життя й надалі. Можливо ми побачимо, що подібний турнір у майбутньому стане хорошою традицією. А подібна ініціатива, якщо вона пов ' язана зі спортом автоматично носить позитивний характер!
 
Олександр Курта для LOBDA
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1419 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: