Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Футбол на Свалявщині «прокинувся»
21:00
Футбол на Свалявщині «прокинувся»
В неділю 22 березня, відбулись матчі 1/8 кубку Свалявського району по футболу.

В неділю 22 березня, відбулись матчі 1/8 кубку Свалявського району по футболу.

Змагання проходять по олімпійській системі, яка команда програє – припиняє свою участь в турнірі.

Один із матчів туру безперечно був матч «Дусино» - «Хімік» Неліпино. Дусинці приймали неліпинців на власному стадіоні. Матч видався доволі нервовим і прийшов в напрузі всі 90 хвилин. Господарі поля вийшли не в надто бойовому складі на лавці запасних було чотири гравці, юнацького складу. Натомість гості використали, аж вісім замін.

Щодо самої гри, то дусинці взяли верх над неліпинцями, хоч це далось великими зусилями. Перший м’яч забив з головою Роман Бабинець, після розіграшу штрафного Євген Левко скинув на Романа, а той відкрив рахунок в матчі. Майже через 15 хвилин, нападник дусинців Євген Девко скористався грубою помилкою кіпера гостей, Олександра Чечура не вибивши м’яч зі штрафного, де Євген просто пробив в порожні ворота 2:0.

Між тим, був момент в гравця неліпинців Владислава Лявинця, який виходив віч-на-віч з голкіпером, але захисник господарів поля, вдало відібрав м’яч та вибив за межі поля (хоч в цьому моментів гості, дуже сильно вимагали пенальті).

Близько на 70 хвилині все ж таки Хімік відіграв один гол, Тиберій Пафко, після не порозуміння захисників Дусина, точно пробив у кут - 2:1.

Далі, господарі поля «грали на результат», зупиняючи атаки гостей, в деяких епізодах «засушували гру», один словом дусинців влаштовував такий результат.

Підсумовуючи гру обох команд, то гра була в принципі рівна, хоч із невеликою перевагою гостей. Неліпинці були більш фізично підготовлені, але контролювати гру не вдавалось ні неліпинцям, ні дусинцям, через не дуже якісний газон та сильний вітер. Отож, мінімальна перемога дусинців, які в чвертьфіналі кубку зустрінуться з місцевою командою «Вашар» (Свалява).

Стадіон «Дусино». 150 глядачів.

Арбітр - Савлельєв В

«Дусино» - «Хімік» 2:1

Голи: Бабинець Р., 15, Левко Є.,30, - Пафко Т., 70.

«Дусино»: Легеза О, Ганинець М, Русин М, Лендєл В, Мигович І, Пітра В, Левко Є, Бабинець Р, Пітра В, Попович С, Ходаківський П.
Запасні: Мигович І, Мателега І, Грига І, Шевченко І, Мигович М.

Всі інші результати матчів:

«Плоске» - Темп» Свалява 0:4
«Вашар» Свалява» - «Драчино» 6:3
«Дусино» - «Хімік» Неліпино 2:1
«Сусково» - «Стройно» 0:11.

Чвертьфінальні матчі кубку, які пройдуть 29 березня,будуть мати такий вигляд:

«Дусино» - «Вашар»
«Сузіря»– «Темп»
«Стройне» - «Голубине»
«Пасіка» - «Тибава»

P.S. Можливі зміни в розкладі матчів ¼ кубку, а саме хто грає вдома, а хто на виїзді. На фото сітка, яку надала Федерація футболу Свалявського району.

Михайло РУСИН


Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 877 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Фери  
0
Свалява рулить на уровні Стройно вітаю. А федерація всі знають яка- пиздяна)

1 Artur84  
0
Така "прекрасна" сітка розіграшу кубка - це напевно демонстрація деградації ФФС, якщо чесно, то всім відомо, що футбол на Свалявщині існує, на жадь, не завдяки Федерації, а скоріше за все всупереч! Поля в достатньо жахливому стані, роздівалок практично нема в більшості команд, судді дуже давні літні люди....... Але футбол є завдяки фонатам і за це їм велике спасибі.....

الاسم *:
Email *:
كود *: