Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Футболісти Хустщини турніром з міні-футболу вшанували пам’ять братів Філаків
21:40
Футболісти Хустщини турніром з міні-футболу вшанували пам’ять братів Філаків
У Хусті пройшов турнір пам’яті засновників футболу на Хустщині братів Філаків.

Футболісти Хустщини турніром з міні-футболу вшанували пам’ять братів Філаків

Турнір був започаткований 22 роки тому назад на честь знаменитих на Хустщині двох братів Михайла та Йосипа Філаків.

Йосип Михайлович прожив 84 роки. Михайло Михайлович – 90 років. Після їх відходу в інший світ було прийнято рішення перейменувати турнір пам’яті братів Філаків. Три дні поспіль у спортивному залі Хустської ДЮСШ любителі футболу Хустщини змагалися за призи.

У віковій підгрупі 2001-2002 р.н. зустрілися команди ДЮСШ освіти (тренер Микола Буковецький) та ДЮСШ «Нарцис» (тренер Юрій Мовчан). З рахунком 5:0 перемогла команда ДЮСШ «Нарцис». Їм вручено дипломи за перше місце. ДЮСШ освіти на другому місці. Учні Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (викладач Василь Лукач) на третьому місці.

У турнірі взяли участь 18 команд серед дорослих (у минулорічному турнірі взяло участь 13 команд). Шість годин тривав футбольний марафон. Більше сил до фіналу зберегли команди «Юнаки» та ФК «Кошелево». У півфіналах зустрілися команди ФК «Бороняво» та команда «Юнаки». З рахунком 6:1 перемогу здобули юнаки. У другому півфінали за вихід у фінал зіграли ФК «Кошелево» та ФК «Велятино-2». З рахунком 6:2 перемогу здобула кошелівська команда.

Ігри проводились за олімпійською системою із вибуванням. Фінал проходив у безкомпромісній боротьбі на високих швидкостях між командами «Юнаки» та ФК «Кошелево». З рахунком 4:1 перемогу здобули команди «Юнаки». Їм вручено золоті медалі. Срібні нагороди вручено команді ФК «Кошелево». 
Василь Деяк, майстер спорту

Джерело

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 791 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: