Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Футболісти «Вітязя» забили чотири сухі м’ячі
22:27
Футболісти «Вітязя» забили чотири сухі м’ячі
У c. Концово 28 червня місцева команда у рамках 9-го туру Першої ліги Західної зони Закарпаття з футболу приймала гостей із В. Коропця.

У c. Концово 28 червня місцева команда у рамках 9-го туру Першої ліги Західної зони Закарпаття з футболу приймала гостей із В. Коропця.

Після восьми зіграних турів сьогоднішні гості займали останню сходинку, і на перший погляд, гра для господарів повинна була вийти простою. Але перший тайм проходив за дещо іншим сценарієм. Стартовий штурм був за «Карпатами», але, за великим рахунком, це все на що вони спромоглися у сьогоднішньому поєдинку. До тридцятої хвилини підопічним Пінковського не вистачало останнього удару. Небезпека виникала тільки після стандартних положень. Рогач намагався засмутити Лушпіня дальнім ударом, але той прошов повз.

Тайм підходив до нульової нічиї, але найцікавіше було уже на доданих арбітром хвилинах. Спочатку відкрити рахунок могли футболісти «Карпат», але удар Бели гольовим не став. Одразу ж забити могли господарі, але Горняк пробив у воротаря. Усі вже були подумки у роздягальні, і тут Попович із вигідної позиції перекидує воротаря і записує на свій рахунок гол – 1:0.

Другий тайм відзначився результативністю. Гравці «Вітязя» продовжували нести безпеку на ворота суперників, і, завдяки точному удару Микитишина, улюбленці трибун подвоїли перевагу – 2:0. На цьому вони не зупинились, і третій гол довго на себе чекати не став. На 70 хв. після дальньої передачі м’яч потрапив до Сіки, і Віктор відзначився – 3:0.

Команди за матч провели велику кількість замін, але малюнок гри не змінився. Футболісти з В. Коропця шукали свого щастя на стандартах і у контратаках, але навіть на стовідсотковий гольовий момент вони у цьому поєдинку не награли. Тим часом господарі продовжували створювати момент за моментом. Так на 84 хв. міг забити Мишанич, але другий номер пробив у кіпера. За хвилину у штрафному майданчику «Карпат» сталося щось незрозуміле: захисник у кращих традиціях волейболістів зумисне зіграв рукою, за що суддя, без усяких сумнівів, вказав на одинадцятиметровий. За м’яч взявся Сіка, і не підвів своїх партнерів по команді. Розвів воротаря та «снаряд» по різні боки і записав на свій рахунок дубль.

Упевнену перемогу здобувають футболісти «Вітязя» 4:0 над «Карпатами» (В. Коропець). Підопічні Пінковського після 9-ти зіграних турів мають у активі 10 очок і потрохи покращують своє турнірне становище. А їх сьогоднішні суперники замикають турнірну таблицю. У футболістів із Коропця жодного залікового балу, а статистика забитих-пропущених м’ячів 6-32.


Арбітр: Зубільчак О.
Асистенти: Сташко О., Гонак Д.
Делегат матчу: Кочетов В.

Концово, селищний стадіон, 150 глядачів

ФК «Вітязь» (Концово) – ФК «Карпати» (В. Коропець) 4:0 (1:0)

Голи: Попович 45, Микитишин 57, Сіка 70, 84 (з пен.).

ФК «Вітязь»: Ваш А., Скрип М., Микитишин А., Качур А., Бонтей В., Фекете В., Рогач В., Пінковський В., Балог В., Попович О., Горняк А.
Запасні: Цвєтков Ю., Ревта О., Каганець С., Сіка В., Мишанич Ю., Головко М., Зизич І.
Тренер – В’ячеслав Пінковський.

ФК «Карпати»: Лушпінь М., Шепа А., Матвенюк І., Болдижар Ю., Новіков Д., Удут О., Самодейко М., Абдурахманов Р., Калій В., Кабаций Т., Папуда В.
Запасні: Лукеча Ю., Завойські О., Воробйов В., Бела Я., Басараб Я., Матей Ю., Тепхан Б., Роман І.
Тренер – Богдан Тенкач.
Олег МИКИТА, для lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 846 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: