Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Найсильніші футболістки із Виноградівщини
21:13
Найсильніші футболістки із Виноградівщини
Дотримуючись гендерної рівності, Федерація футболу Закарпаття провела й різдвяний турнір із міні-футболу серед дівчат.

Дотримуючись гендерної рівності, Федерація футболу Закарпаття провела й різдвяний турнір із міні-футболу серед дівчат (1999 року народження та молодші).

Правда, наступного дня з шести колективів дитячо-юнацьких спортивних шкіл до обласного центру, у спорткомплекс «Юність», зуміли дістатися лише чотири (недоїхали представниці Рахівського й Іршавського районів – за попередньою інформацією, із-за погодних умов), але тим не менше свято жіночого футболу відбулося.

Виходячи з кількості команд-учасниць, турнір організували за коловою системою, отож кожен суперник мав зустрітися з рештою. Як показали події на майданчику, дещо несподівано на четвертому місці фінішували дівчата ЗОДЮСШ. Вони поступилися вихованкам спортшколи Берегівського (0:1), Виноградівського (1:2) районів та розійшлися миром із ровесницями з Мукачівщини (0:0). Третє місце посіли юні футболістки з Берегівського району. Виграши в ужгородок, вони поступилися гравчиням із Виноградівського (0:3) та Мукачівського (0:1) районів.

Відповідно представниці Мукачівщини стали третіми, поступившись суперницям із Виноградівського району. І власне, «Колос» із Виноградівщини завдяки трьом перемогам став тріумфатором змагань. Призери отримали грамоти й кубки, а всі спортсменки – солодкі призи від Діда Мороза.

Надалі дівчата готуватимуться до нового турніру, який очікується провести з нагоди свята 8 Березня.

Володимир Тарасюк

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 737 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: