Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Футбольна програма "Про футбол з Віталієм Біровчаком" (ВІДЕО)
08:15
Футбольна програма "Про футбол з Віталієм Біровчаком" (ВІДЕО)
Пропонуємо Вашій увазі черговий випуск програми "Про футбол з Віталієм Біровчаком" за вівторок (4.09.18).

Футбольна програма
У програмі "Про футбол з Віталієм Біровчаком" ви побачите огляд матчу ФК "Ужгород" у чемпіонаті України серед аматорських команд. Про виліт із аматорського Кубку України "Вільхівців". Огляд матчів вищої та перших ліг Закарпаття. 

Гість програми - заступник голови ФФЗ Віктор Качур.



Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 665 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Вано ФС  
0
А чого то маємо переносити гру? Поляна просила Виноградово про перенос гри 2 кола через брак футболістів, оскільки одні виїхали на заробітки, а інших не дозволяли реєструвати і переносити гру Виноградово відмовилося. Також ніхто не забув, як те ж Виноградово відмовилося переносити кубкову гру проти Минаю і пацани спочатку поїхали в Червоноград на гру аматорів і відразу на другий день з червонограда приїхили грати із Севлюшем. І шо мішає Ужгороду зіграти в четверг проти Іршави в Ужгороді, в суботу проти Поляни в Поляні, а в неділю проти Малинська в Ужгороді? Всього навсього 70+70 км., а не так як Минай пиляв у Львівську область і назад у Виноградово!
Тим більше ніхто не забув того, як Ужгород за допомогою суддів задушив Поляну в першому колі, тому чекаємо в гості панове, як захочете!

2 Ваня86  
0
не поїде у Сваляву, бо тут реально треба говорити правду..спілкуватися з президентами клубів та так званим головою ФФЗ і весь інший бардак у Сваляві у футболі де є мер пан ЛАНЬО!!! НЕ БУДЕ РЕПОРТАЖУ У СВАЛЯВІ. ДО РЕЧІ Ужгороду Поляна гру скоріше всього не перенесе!!по проханню вболівалтників, які з нетерпінням очікують гру, як і футболісти

1 Свалява  
0
Шановний пане Віталій, так де обіцяний репортаж про розвиток, вірніше повний упадок аматорського футболу в Свалявському районі? То що Ви там придумали по алфавіту їздити, на Сваляву припаде якраз в 2019-20 роках. Ви зараз поїдьте і подивіться наслідки роботи голови ФФС Безика.

الاسم *:
Email *:
كود *: