Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Футбольна весна" у Буштині відкриває нові таланти (ФОТО)
21:25
"Футбольна весна" у Буштині відкриває нові таланти (ФОТО)
Вчора, 29 лютого, у спортзалі Буштинської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся турнір з міні-футболу «Футбольна весна» серед юнаків 2004 р.н. і молодших.

У змаганнях взяли участь команди Вишкова, Хуста, Бедевлі, Руні та Буштина. Організатором турніру виступив Буштинський селищний голова Іван Паш. 

За спортивними поєдинками спостерігали футбольні функціонери з Угорщини – професійний директор футбольної академії с.Торпо Ласло Донко, директор колегіуму академії Герег Чобо, а також сільський голова с.Торпо Сейчі Соболч та відповідальний за українсько-угорську футбольні зв’язки Ріхард Альохін. Також був присутній почесний гість – уродженець Вишкова, відомий футбольний агент FIFA Шандор Варга. Гості проводили відбір здібних хлопчаків для навчання у футбольній академії с.Торпо. 

Минулоріч такий же відбірковий чемпіонат проводився у смт Вишково. В результаті кільком юнакам з Тячівщини було запропоновано навчатись в Угорщині. Четверо юних талантів – Ростислав Рацин, Тарас Бонгар з Буштина, а також Іван Немеш та Михайло Немеш з Колодного – цим запрошенням скористались і успішно вдосконалюють футбольну майстерність у сусідній країні. Вартість навчання становить в еквіваленті близько 200 гривень на місяць, але юні спортсмени мають всі умови для тренувань та проживання, п’ятиразове харчування, а найголовніше – перспективу розвивати спортивні здібності та виступати за футбольні клуби Угорщини. Після закінчення закладу вони матимуть можливість продовжити навчання у спортивній гімназії м.Дебрецен. 

У перерві між матчами угорські гості спілкувались з юнаками та провели навчальне тренування. За підсумками турніру, кільком кращим, на думку селекціонерів, юним талантам запропонували навчатись у футбольній академії с.Торпо. 

А переможцями турніру стали юні футболісти з с.Бедевля (тренер Ю.Приходько). На другому місці – команда Буштина (тренер Ю.Болог), на третьому – Руні (тренер Ю.Приходько). 

Церемонію нагородження призерів проводили угорські гості та Буштинський селищний голова Іван Паш. Кращі гравці були нагороджені грамотами, а команди – Кубками.
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 905 | Додав: lobda | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: