Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Футбольні акули опанують нові глибини
16:27
Футбольні акули опанують нові глибини
Комітет зв’язків зі ЗМІ розширить географію діяльності.

Комітет зв’язків зі ЗМІ розширить географію діяльності.

Один з пріоритетів у роботі нового керівника ФФЗ Івана Дурана – популяризація футболу в засобах масової інформації. Тож до профільного комітету, як Вам відомо, увійшли кращі у своїй сфері представники друкованих та аудіовізуальних ЗМІ. До газет «Спорт-Тайм», «Карпаті Ігаз Со», «Новини Закарпаття», які повсякчас пропагують улюблену гру всього світу, приєдналась ще й «Закарпатська Правда». Де одна сторінка віднедавна присвячена виключно футболу.

Не забудемо і про сайт «Lobda» - наразі найоперативніший у краї футбольний медіаресурс і єдину в регіоні телевізійну програму «Час футболу». Саме їх журналісти і складають кістяк комітету зв’язків зі ЗМІ федерації футболу Закарпаття.

На останньому засіданні було прийнято ряд ключових рішень, які спрямовані на популяризацію більшої кількості футбольних подій. Насамперед, це підготовка спортивних журналістів, яких в Закарпатті, на жаль, вкрай мало. Особливо в районах. І особливо в гірських. Тож незабаром запрацюють школи «молодого журналіста».

Комітет зв’язків зі ЗМІ на щотижневих засіданнях вибиратиме футбольний маршрут, за яким рухатимуться спортивні журналісти вихідними. Тому об’єктиви теле- і фотокамер вгледять значно більше матчів вищої та першої ліг (Західна і Східна зони). Покращиться й оперативність. Повірте, про ключові матчі кубка, чемпіонату чи то першості Закарпаття на сайті «Lobda» Ви зможете прочитати опісля фінального свистка арбітра. Позаяк ми працюємо для Вас і пишемо виключно про Вас.

Віталій Біровчак

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 750 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: