Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Футбольний трилер в Поляні
20:39
Футбольний трилер в Поляні
Після гри в 7 турі із Тячевом, 21 червня стадіон с. Поляна у 8-му турі приймав команду ФК «Бужора» м. Іршава.

Після гри в 7 турі із Тячевом, 21 червня стадіон с. Поляна у 8-му турі приймав команду ФК «Бужора» м. Іршава.

Другу поспіль неділю команда ФК «Поляна» приймає на своєму стадіоні гостей - сусідів по нижній частині турнірної таблиці.

«Сліпий» жереб призначив на дану гру арбітра Миколу Маточку, який і вивів команди на поле.

Обидві команди неодноразово зустрічалися між собою, і незважаючи на постійні зміни в складах, почали відразу без розвідки. В порівнянні із грою проти Тячева, в складі Поляни відбулася одна зміна – місце Євгена Островки, який пропускав гру через перебір карток, зайняв молодий Ілля Ропонич.

Перші хвилини гри активно розпочали гравці «Поляни», які заволоділи центром поля і намагалися через комбінаційні дії півзахисту розхитати оборону «Бужори», однак справжніх моментів біля воріт іршавчанина Василя Ігнатишина не виникало. Футболісти «Бужори», граючи другим номером, намагалися підловити полянців на помилках і в двох ігрових епізодах їм це майже вдалося, але «майже» у футболі не буває, оскільки воротар Поляни Михайло Безик виправив помилки партнерів. Відразу після неприємних моментів біля воріт господарів, вже гравці Поляни відповідають гостротою. Спочатку Роберт Гегедош завдає потужного пострілу по воротах Ігнатишина, однак поперечина воріт рятує іршавчан від пропущеного голу. Також непогані моменти мали Богдан Павлич, Василь Попович та Іван Русин, однак до забитих голів справа не дійшла. Перший тайм так і закінчився невикористаними можливостями обох команд та рахунком 0:0.

Другий тайм почався аналогічно першому – із атак Поляни на ворота іршавської «Бужори». Завдяки мобільності в півзахисті тих-же Павлича, Гегедоша, Русина, яких підтримували Сокач та Кошеля, атаки полянців почали вирізнятися змістовністю. Але справжній «футбольний трилер» гравці обох команд приберегли на останні 20 хвилин гри.

Так, на 62-ій хвилині багатоходова комбінація гравців Поляни призвела до сумбуру в захисті «Бужори», чим скористався Василь Попович, який проштовхнув м’яч повз воротаря Ігнатишина і рахунок стає 1:0 на користь ФК «Поляна». Пройшло 7 хвилин і виникає спірний момент біля воріт Іршави, коли на побачення із воротарем виводять кращого гравця Поляни Гегедоша, який в боротьбі із захисником падає в карному майданчику. Арбітр гри Микола Маточка, після візуального контакту із помічником на лінії, призначає пенальті. Після нетривалих заперечень гравців «Бужори», які намагалися довести, що пенальті не було, «вирок» чітко виконує Роберт і рахунок стає 2:0.

Не минуло і п‘яти хвилин, як знову воротарю Іршави Ігнатишину довелося виймати м’яча із власних воріт. На 74-ій хвилині дубль на свій рахунок записав нападник Поляни Василь Попович, який додає в кожній грі. Після того, як Поляна повела в рахунку 3:0, її гравці, замість того, щоб довести гру до логічного завершення, дещо заспокоїлися, почали допускатися помилок, чим відразу скористалися футболісти «Бужори».

На 78-ій хвилині арбітр гри Микола Маточка призначає штрафний в бік воріт Поляни, Михайло Безик помиляється із місцем розташування стінки, слідує відмінний обвідний удар гравця «Бужори» і рахунок скорочується до 3:1. На 88-ій хвилині нападник «Бужори» в боротьбі із захисником Поляни падає в штрафному майданчику, але за явну спробу симулювати порушення правил, отримує від арбітра жовту картку.

90-а хвилина гри приносить кутовий біля воріт Поляни.Невпевнена гра на виході воротаря полянців Михайла Безика призводить до чергового пропущеного голу і рахунок скорочується до мінімуму - 3:2. Втім, на більше в команди Іршави не вистачило ні сил, ні часу, а табло зафіксувало мінімальну перемогу Поляни.

Вже традиційно хочеться відзначити кращих, на думку вболівальників, гравців в складі Поляни: це автор гольового дубля Василь Попович, Роберт Гегедош та «трудяга» Богдан Павлич.

Також на достатньо пристойному рівні відсудила бригада арбітрів на чолі із Миколою Маточкою, який на полі був практично не помітним, але всю гру тримав під контролем.

В грі молодіжних команд сильнішими виявилися гості, які перемогли молодь Поляни 0:1.

Владислав Скоков

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 976 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: