Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Турінр пам’яті воїнів-інтернаціоналістів (ФОТО)
18:47
Турінр пам’яті воїнів-інтернаціоналістів (ФОТО)
Сьогодні у Мукачеві відбувся дитячо-юнацький футбольний турнір пам’яті воїна-інтернаціоналіста Мирона Володимировича Кузьо.

Сьогодні на мукачівському стадіоні "Авангард" відбувся дитячо-юнацький футбольний турнір пам’яті воїна-інтернаціоналіста Мирона Володимировича Кузьо.

Сьогодні, 2 серпня 2015 року, на штучному майданчику мукачівського стадіону «Авангард» відбувся перший турнір з футболу серед дитячо-юнацьких команд, присвячений Дню високомобільних десантних військ Збройних Сил України та пам’яті воїна-інтернаціоналіста Кузьо Мирона Володимировича.

Змагання проходили за підтримки народного депутата України, віце-президента Федерації футболу України Михайла Ланьо.

У турнірі прийняли участь 12-13 річні футболісти чотирьох клубів - ДЮСШ смт. Воловець, ФК «Сільце» (с. Сільце, Іршавського р-ну), ФК «Карпати» (Мукачево) та ФК «Авангард» (Мукачево). Урочисто турнір відкрили заступник Голови ФФЗ Віктор Борисович Наскалов та голова Мукачівської міської спілки ветеранів війни Іванов Сергій Володимирович.

У безкомпромісній боротьбі перемогу у турнірі здобули юні футболісти з Волівця, які у фінальній грі в серії пенальті зуміли перемогти однолітків з Іршавщини. У грі за третє місце зустрілися дві мукачівські команди, а перемогу святкували юні футболісти ФК «Карпати».

По закінченню турніру юні футболісти та тренери команд отримали призи - кубки, медалі та грамоти від Федерації футболу Закарпаття.

А від народного депутата Украйни Михайла Ланьо всі команди були нагороджені футбольними м’ячами.

ФОТОРЕПОРТАЖ Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 707 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: