Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Футбольно-аналітична програма "Час футболу" (ВІДЕО)
11:46
Футбольно-аналітична програма "Час футболу" (ВІДЕО)
Пропонуємо Вашій увазі повну версію програми "Час футболу" за вівторок (20.06.17).

Футбольно-аналітична програма У програмі "Час футболу" проаналізували матчі 8 туру Чемпіонату Закарпаття серед команд вищої ліги та першої ліги. У студії, ведуча та експерт, про останні події із футбольного життя Закарпаття та проблемні аспекти, говорили з очільником ФФЗ Іваном Дурнаном.

 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1376 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 Ваня81  
0
Кампец..ми тоже можемо критикувати і сайт і статті, але тут можна новини обєктивно обговорити, читати, робити зауваження.. Де такоє є зараз?? НІДЕ!!!!На сайті ФФЗ вообще всьо видаляєся бо всьо як у пса на ланцу!!Привязані до Ланя як раби. Тепер їмилися до Лобди клоуни.Дуран раньше тебе поважав тепер ти перетворився на.... но в європі в деяких країнах ця професія легалізована..

3 Viktor  
0
не знаю де голова ФФЗ Дуран найшов на сайті "Лобди" інтернет магазин, може й сам шось туй купував, а скидку му не дали, тому і наговорив дурні всякої! наприклад сайи ФФЗ вообще отстойний, із туповатими статтями і вихваляннями голови та всяких членів. А ще сайт Дурана ФФЗ гавняний тому, що там приймаються коменти тіпа голова ФФЗ "самый лучший,самый любимый,самый нежный,самый добрый,самый-самый", а на сайті "Лобда" є можливість ВІЛЬНО висловлювати свої думки! Тут критикують, говорять про недоліки та проблеми і скандали, а не стеляться в тупих похвалах! А це не подобається пану Дурану!

Так і далі тримати "Лобда"!

2 мікітос  
0
Хай викладає, то лиш робить лобду сильнішим і кращим сайтом. Дуран злий на Лобду, бо тут вільно можна висловити думку, на відміну від кишенькового сайту Дурана ФФЗ з тупими матеріалами

1 Саньок  
0
Мдаааа...
Вас поливають брудом, а ви це викладаєте собі на сайт.

الاسم *:
Email *:
كود *: