Головна » Усі публікації » у світі » Галатасарай оформляє чемпіонський титул
12:36
Галатасарай оформляє чемпіонський титул
Здобувши впевнену перемогу над Сівасспором, стамбульські Леви завоювали вдруге поспіль чемпіонство у Суперлізі.

Здобувши впевнену перемогу над Сівасспором, стамбульські Леви завоювали вдруге поспіль чемпіонство у Суперлізі.

Перед 32-м туром першості Туреччини переважна більшість фахівців задавалося лише одним питанням - чи зуміє Галатасарай достроково оформити чемпіонське звання. В принципі, всі передумови для цього у Левів були. По-перше, стамбульці на фініші сезону набрали феноменальну форму. По-друге, суперник для тріумфу був цілком прийнятний. Сівасспор в нинішньому чемпіонаті не може похвалитися стабільністю, так що зачепитися за очки на «Тюрк Телеком Арені» червоним було неймовірно складно.

Галатасарай розпочав зустріч так, як личить майбутньому чемпіонові, і вже на 8-й хвилині Леви вийшли вперед. Бурак Їлмаз заробив штрафний, який чудовим обвідним ударом втілив у гол Сельчук Інан - 1:0. Повівши в рахунку, господарі трохи заспокоїлися, відклавши з'ясування стосунків на другу половину зустрічі.

Безумовно, ініціатива була на боці Галатасарая, який продовжував великими силами йти вперед і створювати моменти, от тільки збільшити свою перевагу в рахунку до перерви команді не вдалося. Зате в дебюті другого тайму Леви розтрощили суперника двома блискавичними випадами. Спочатку Ебуе чудовим пасом вивів на ударну позицію Їлмаза, який потужним пострілом у ближній кут вразив ціль. А потім івуарійський захисник повторив подвиг, видавши шикарну передачу на Інана. Сельчук обіграв захисника і потужно вистрілив під поперечину - 0:3.

На цьому гру можна було закінчувати. Галатасарай вже перебував у передчутті чемпіонства, а Сівасспор особливо і не опирався. На куражі Леви забили і четвертий гол. Його на свій рахунок записав кращий бомбардир команди Бурак Їлмаз. Лише після цього взяття воріт хлопці Фатіха Теріма трохи розслабилися і дозволили супернику відіграти два м'ячі. Красиві дальні удари до свого активу записали Бекмезчі і Озкара.

4:2 - Галатасарай в 19-й раз у своїй історії стає чемпіоном Туреччини.

Джерело


Категорія: у світі | Переглядів: 1019 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: