Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Гегедош знову буде грати за "Минай"
15:56
Гегедош знову буде грати за "Минай"
Закарпатський форвард Роберт Гегедош знову гравець «Минаю».

Гегедош знову буде грати за За спільною згодою керівництва клуба та самого футболіста, він продовжить кар’єру у нашій команді.

Нагадаємо, що після завершення Другої ліги було повідомлення, що Роберт Гегедош залишає «Минай». По завершенню чемпіонату форвард вирішив спробувати свої сили в іншому дивізіоні і був на перегляді у словацькому Спартаку з Трнави, який завершив минулий сезон на сьомому місці у Фортуна лізі, однак виграв Кубок і вже за тиждень стартує у Лізі Європи проти боснійського Радніка. Роберт перебував у стані спартаківців близько двох тижнів, за які встиг взяти участь у трьох спарингах: 22 червня з Петржелкою 6:1 (закарпатець забив два голи), 26 червня з МФК Скаліца 3:3 (гольова передача на бразильця Тавареса) та 29 червня з Сігма Оломоуц 2:1.  

До того ж, як повідомило керівництво ФК «Минай», у клубі  дадуть змогу проявити себе у Першій лізі всім гравцям, які допомогли команді вийти у цей дивізіон.

Нагадаємо, що Роберт Гегедош провів у команді більше 2,5 років і разом з нею досягав успіху як на аматорському, так і на професійному рівні. Форвард став у складі «Минаю» чемпіоном Закарпаття, Суперкубку та Кубку Закарпаття, срібним призером Другої ліги чемпіонату України та кращим бомбардиром Кубка України.

Загалом, Роберт Гегедош забив у складі «Минаю» 85 голів. З них 17 – на професійному рівні. Чекаємо на нові рекорди.
Прес-служба ФК "Минай"
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1113 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: