Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Герц забиває, "Бобовище" перемагає (ФОТО)
20:00
Герц забиває, "Бобовище" перемагає (ФОТО)
У центральному матчі тринадцятого туру у Західній зоні першості Закарпаття бобовищанці перемагають лідера чемпіонату.

Герц забиває,
До цього матчу обидві команди підійшли із певними втратами, тож в обох тренерів була коротка лава запасних. Зокрема у господарів були відсутні Коваль, Повхан, Горняк та Кузьма. Бобовище перед цим туром відставало від Концгазо на чотири очки, тож підопічні Ковача намагались повернути інтригу у боротьбу за чемпіонство.
 
З перших хвилин витязі побігли вперед, впевнено контролюючи м’яч. Вже на 2-й хвилині екс-гравець Великих Лаз Михайло Микула прорвався з лівого краю у штрафну і відкинув під удар Ковтану та постріл В’ячеслава з 12 метрів заблокували захисники. Красношлик додава другим темпом з 18 метрів та Підбереський витягує круглого з-під перекладини.
 
Далі після п’ятнадцятихвилинного затишшя футболісти видали декілька гострих епізодів. Герц довгою передачею вивів Бобика до воріт та удар Сергія з 15 метрів пройшов вище. На 21-й хвилині Ковтан трохи повозившись з м’ячем перед штрафною пробив з розвороту, але влучив у стійку. За дві хвилини гості подавали кутовий силами Бобика, Герц підправляє головою у дальній кут, але на цей раз стійка зіграла вже за господарів.
 
На 28-й хвилині Пребуш пробив по воротам зі стандарту з 20 метрів, але воротар на місці. У наступній своїй атаці гості зуміли відкрити рахунок. Бобик подав з кута поля, а герой минулої зустрічі Андрій Герц залишився один у штрафній і переправив головою м’яч у ворота – 0:1.
 
За десять хвилин мукачівці знову вдало виконали стандарт і забили. Герц потужно пробив зі штрафного з 35 метрів, Костик відбив перед собою, захисники у боротьбі із суперником не змогли далеко винести м’яч, який правий захисник Вінтонюк з восьми метрів переправив у ворота – 0:2.
 
Концгазівці крім удару Микули з 17 метрів, який забрав воротар, більше нічим не змогли відповісти до кінця першого тайму.
 
По перерві Пінковський проводить всі три заміни, які були у нього в наявності, намагаючись внести свіжість у гру своєї команди. На 48-й хвилині вже Іван Ковач змушений міняти Бобика, який зазнав ушкодження. На 52-й хвилині Микула подав кутовий, а Пребуш пробив головою та м’яч влучив у поперечку. Гості впевнено тримали оборону, а при першій нагоді вибігали в контратаку. В одній з таких на 60-й хвилині Річард Шольц на завершенні пробивав з 19 метрів та Ваш впіймав.
 
Наконечник атак Витязя Ковтан був під постійною опікою Бундаша. В одному з епізодів В’ячеславу все ж вдалось пробити по воротам з 22 метрів та голкіпер переводить на кутовий. З 75-ї хвилини господарі перейшли на гру в три захисники, відрядивши Бухарієва у півзахист. Тренер червоно-синіх закликав своїх гравців частіше та швидше доставляти м’яч у чужу штрафну та оборона Бобовище не давала слабину.
 
На 79-й хвилині Олександр Русин небезпечно пробивав з 19 метрів у лівий кут, Ваш у стрибку відбив. Одразу після цього нападник через ушкодження також покинув поле. У цей період гри гості вміло тримали м’яч і часто виходили в атаку. Так Герц віддав на Мідянчика, який пробив з 22 метрів, але над воротами. Далі Харченко вийшов на хорошу ударну позицію з 20 метрів та голкіпер зловив. На 88-й хвилині Андрій Русин завдав удару з 23 метрів, Ваш забрав.

Вже під завершення основного часу Микула віддав на Ковтана у штрафну, який намагався розвернутись та Бундаш його завалив. Митровський вказує на одинадцятиметрову позначку. Та удар Ковтана Підбереський взяв намертво у лівому від себе куті.
 
Вже у додатковий час Пінжоля вивів Андрія Русина на ворота та удар останнього з 17 метрів нейтралізував Ваш.

Бобовище завдяки вмілому виконанню стандартів і генію Андрія Герца здобуває важливу перемогу у розрізі боротьби за перше місце. Витязь показав дуже слабку гру в атаці, і дуже близько підпускає до себе своїх переслідувачів.
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Річард Готра, Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Іван Кампов
 
с. Концово, глядачів 70
 
ФК «Витязь» Концгазо – ФК «Бобовище» 0:2
 
Голи: Герц, 30, Вінтонюк, 40.
 
Витязь: Олександр Костик (Андрій Ваш, 46), Олександр Ревта (Микола Федак, 46), Вадим Селещук, Богдан Будз, Владислав Бухарієв, Василь Красношлик (Василь Кручаниця, 46), В’ячеслав Пінковський-молодший, Віталій Пребуш, Михайло Микула, Олександр Свадеба, В’ячеслав Ковтан.
Запасні: Володимир Лович.
Тренер - В’ячеслав Пінковський.
 
Бобовище: Віталій Підбереський, Євген Лаішев, Олександр Бундаш, Дмитро Вінтонюк, Роланд Шольц, Андрій Герц, Роман Мідянчик (Володимир Ковач, 46), Річард Шольц, Сергій Бобик (Андрій Харченко, 48), Андрій Русин, Олександр Русин (Олександр Пінжоля, 80).
Тренер – Іван Ковач.
 
На 90-й хвилині Ковтан не реалізував пенальті (воротар)
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1220 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: