Головна » Усі публікації » у світі » Гол Гегедоша приносить перемогу у Кубку
21:17
Гол Гегедоша приносить перемогу у Кубку
«Санта Лючія» влаштувала найбільшу сенсацію у Кубку Мальти, коли в неділю вони приголомшили «Флоріану» і вийшли в 1/8 фіналу змагань.

Гол Гегедоша приносить перемогу у Кубку
Чудовий удар Роберта Гегедоша приніс «святим» видатну перемогу, завдяки якій вони не тільки пройдуть до наступного раунду, але й вона стане величезним імпульсом впевненості в їхній боротьбі за те, щоб уникнути вильоту в Прем’єр-лізі.

«Санта Лучія» вдало стартувала у грі і приголомшила діючого володаря Кубку після семи хвилин гри. 

У стрімкій атаці Франсіско Фаріас влучним пасом знайшов Роберта Гегедоша і закарпатець зблизька обіграв воротаря суперника Георгія Кітанова.

З часом Флоріана взяла під контроль гру, оскільки вони домінували у володінні мячом і намагалися знайти будь-які прогалини в дуже організованому захисті «Санта Лючії».

Ще до перерви «святі» були змушені зробити свою першу заміну на 39-ій хвилині, коли Гегедош зазнав ушкодження, його замінив Мігель Альба.

Сам поєдинок завершився мінімальною перемогою гостей 0:1. «Флоріана» йде на 6 місці у чемпіонаті, тоді як «Санта Лючія» на 13. Напередодні кубкової гри «Санта Лючія» підписала ще одного українця Євгена Терзі (Металіст 1925, Полісся, Кристал).

Наступний поєдинок «Санта Лючія» зіграє 20 січня проти сусіда по турнірній таблиці «Зеббуджа».


 
Категорія: у світі | Переглядів: 461 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: