Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Гол Гегедоша завдає поразки минайцям
23:39
Гол Гегедоша завдає поразки минайцям
Свалявський форвард забив єдиний переможний м'яч своїй колишній команді.

Гол Гегедоша завдає поразки минайцям

Володіння м'ячем "Вереса" і "Минаю" в попередніх матчах чемпіонату тільки одного разу перевалило за позначку 50%, а в середньому рівняни тримали м'яч в своїх ногах 46.7% часу. У закарпатців і того менше - 41.6. "Червоно-чорні" за чотири попередні гри УПЛ пробили у площину вісім разів, "Минай" - 4 (причому, всі чотири за одну гру проти "Зорі"). Чи можна було в такому випадку очікувати яскравої атакуючої гри? В теорії так, адже моменти створює не тільки напад, але і помилки в обороні. Однак це не про Юрія Вірта і Василя Кобіна, які в першу чергу роблять ставку на надійну гру ззаду, а потім вже можна замислюватися над тим, що відбувається в атакуючій третині.

Василь Кобін не змінив собі навіть в поєдинку з, в принципі, рівним суперником, виставивши п'ятьох захисників, а при грі без м'яча гості йшли в глуху оборону 5-4-1. І хоч "Верес" діяв не так кардинально (чотири захисники), але попереду за перший тайм не створив взагалі нічого. Тільки один дальній удар для статистики.

Що стосується можливостей гостей, то їх було дві: 1) Кулієв витягнув на себе воротаря з захисником і прострілював на Селезньова, однак того випередив Гончаренко; 2) незадовго до перерви у "біло-блакитних" пройшла красива атака із залученням обох флангів - здається, Кобак махнув повз м'яча в середині штрафній, завершуючи наступ. Так, як ви зрозуміли з двох попередніх абзаців, ударів в площину до перерви ми так і не побачили.

Точніше, один все ж був. Його завдав до свого активу Євген Олександрович, відкрившись під шикарний крос від Багайоко і перегравши Когута. Але, на жаль, відстань до бомбардирського рекорду продовжує триматися, адже забивав Селезньов з офсайду.

Другі тайми в УПЛ часто виходять жвавішими. Немов команди в перші 45 хвилин присипляють пильність опонента і додають після перерви. Почалося все з симпатичного, але неточного удару в ліву "дев'ятку" від Кулієва з-за штрафної.

А потім "Минай" створив два поспіль моменти на свої ворота. Фейл Кучера був взагалі епічний, в стилі іспанської збірної на Євро: Горін зробив пас назад воротареві, той м'яч не зупинив, але встиг його наздогнати і вивудити практично на лінії рамки. Гра голкіпера руками від свого - це вільний удар. Причому на лінії воротарського. Дивно, але навіть цього не вистачило господарям, щоб пробити в площину - Гончаренко дав мимо лівої штанги.

І тут же: Бакайоко вибив м'яч з-під ніг Сергійчука, але фактично свічкою над лінією воротарського зробив асист на Гегедоша. Найкращий гравець Першої ліги минулого сезону здорово зльоту спіймав м'яч і в дотик пробив у ліву "шістку".

"Минай" міг тут же відіграватися. Кращого шансу на старті сезону у команди точно не було: Мірошник в рівненській штрафній стегном пробив собі в руку, Абдула, як і два тижні тому, показав, що такі пенальті ставить. Селезньов на той час поле вже покинув, а Білоног пробив зовсім не по-царськи: і не в кут, і не по центру - Когут відбив.

Останні хвилини по грі вперед пройшли на користь "Минаю". І на ще один свій золотий шанс напрацювали: простріл зліва на дальню стійку, Кулієв залишився без нагляду і перед вільним кутом воріт, але підвела техніка.

"Верес" у третьому поспіль матчі на номінально своєму полі не програє і вперше перемагає після повернення до УПЛ. Велике видовище на стадіоні "Авангард" вмістило в себе всього два удари в площину (один з яких з пенальті) і 40 фолів. Але поки що клас команд саме для гри такого рівня.


Верес - ФК Минай 1:0

Гол: Роберт Гегедош 60

Верес: Богдан Когут, Ігор Солдат, Михайло Сергійчук (Сергій Панасенко 78), Роман Гончаренко, Геннадій Пасіч (Віталій Тимофієнко 85), Дмитро Нємчанінов, Валерій Кучеров, Роман Мірошник, Євгеній Пасіч (Віталій Дахновський 85), Микита Полюлях (Дмитро Кльоц 78 ), Роберт Гегедош (Михаіл Гечєв 67)

ФК Минай: Данило Кучер, Олександр Петрусенко, Ельдар Кулієв, Євген Селезньов (Рустам Ахмедзаде 56), Віктор Лиховидько, Данило Книш (Ігор Гончар 68), Олег Горін, Сіака Багайоко (Олег Синьогуб 68), Олексій Хахльов, Міслав Матіч (Богдан Векляк 68), Едвард Кобак (Дмитро Білоног 56)

Попередження: Михайло Сергійчук 42, Валерій Кучеров 83 - Олег Горін 45+2, Ельдар Кулієв 74

Вилучення: Віталій Дахновський 90+3 (агресивна гра)

Нереалізований пенальті: Дмитро Білоног 66 (воротар)

Джерело
 

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 695 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: