Головна » Усі публікації » у світі » Гол+пас від Булеци приносить перемогу над американцями (ВІДЕО)
22:31
Гол+пас від Булеци приносить перемогу над американцями (ВІДЕО)
Ужгородський півзахисник феєрично розпочав виступи на Чемпіонаті світу U20 у Польщі.

Гол+пас від Булеци приносить перемогу над американцями (ВІДЕО)
На початку зустрічі обидва суперники діяли обережно, але американці мали перевагу в контролі м’яча. Розігруючи багатоходові комбінації в центрі поля, вони завершували їх середніми та довгими діагональними передачами, нерідко застосовували й індивідуальні проходи. Декілька разів Луніну довелося вступати у гру, але загалом явних моментів біля його воріт не виникало.
 
Коли ж українці самі вдалися до довгої передачі на хід партнеру, комбінація вийшла ідеальною. Цітаішвілі віддав, а Булеца, відтерши захисника корпусом, ударом в дотик у ближній кут переграв Скотта. 1:0. Але переможний для підопічних Олександра Петракова рахунок тримався лише шість хвилин. Суперники знову провели багатоходову комбінацію, але цього разу вона завершилася прострілом Веа у центр штрафного майданчика, де українські захисники не встежили за Серванією, який упритул розстріляв Луніна. 1:1.
 
Відразу по перерві синьо-жовті були близькі до того, щоб знову повести в рахунку. Цітаішвілі, обігравши суперника, небезпечно пробив з-за меж штрафного, але влучив у поперечину. Це відтягнуло розплату для американців лише на три хвилини. Знову гол створили гравці «Динамо». Після кутового у виконанні Булеци Попов перестрибнув суперників у повітрі та головою забив другий м’яч збірної України.
 
Після цього гравці американської збірної помітно знітилися, і у другому таймі їхня гра вже не виглядала такою злагодженою, як у першій 45-хвилинці. Утім, на 76-й хвилині один із численних ударів активного Мендеса прийняла на себе стійка воріт Луніна. Останні хвилини синьо-жовті провели в захисті та зуміли зберегти переможний рахунок, а Супряга навіть мав шанс збільшити його.
 
Наступний матч збірна України проведе проти команди Катару в понеділок у місті Тихи.

 
ЧС-2019 (U-20). Груповий турнір. 1 тур
 
Україна — США — 2:1 (1:1)
 
Голи: Булеца (26), Попов (51) — Серванія (32).
 
Україна: Лунін, Бескоровайний, Бондар (к), Попов, Конопля, Корнієнко, Булеца (Устименко, 75), Хахльов (Чех, 86), Мусолітін, Цітаішвілі (Кащук, 78), Супряга.
Запасні: Кучерук, Різник, Сафронов, Веремієнко, Снурніцин, Дришлюк, Сікан.
Тренер: Олександр Петраков.
 
США: Скотт, Дест, Глостер (Ріал, 69), Річардс, Кейта, Серванія (Сото, 66), Даркін, Помикал (к), Мендес, Де ла Фуенте (Реннікс, 84), Веа.
Запасні: Очоа, Дос Сантос, Маккензі, Серрілло, Ледесма, Акінола, Льянес.
Тренер: Таб Рамос.
 
Попереджені: Цітаішвілі (9), Мусолітін (22), Бондар (60) — Мендес (50), Даркін (76).
 
Категорія: у світі | Переглядів: 769 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: