Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Гол Томи завдає поразки "Минаю"
18:03
Гол Томи завдає поразки "Минаю"
У першому товариському матчі в цьому році в Угорщині минайці мінімально поступаються Казінцбарціки.

Гол Томи завдає поразки Починати підготовку у Європі – це вже традиція для нашої команди. Як і рік тому «минайці» свій перший поєдинок після зимового відпочинку проводять у сусідній країні, повідомляє прес-служба ФК "Минай". Цього разу закарпатці відправилися в Угорщину – в містечко Казінцбарцика, що біля Мішкольца. Там їх чекала 14-та команда з Першої ліги Угорщини.

Зрозуміло, що очікувати оптимальної гри від нашої команди було важко. Футболісти тільки 5 днів тому розпочали перші збори, які традиційно називають «втягуючими»: у команди було по два тренування в день з акцентом на покращення фізичних даних. Можна сказати, що команда працювала під навантаженнями, тому показати свою фірмову якісну гру у товариському матчі не могла – футболістам не вистачало свіжості та і форма далека від оптимальної. Також у складі нашої команди було декілька гравців на перегляді і їм, звісно, не вистачало зіграності та взаєморозуміння з партнерами. Тренерський штаб дав їм можливість проявити себе та звикнути до вимог команди.

Плюс суперник «минайців» мав перевагу: не тільки фактор рідного поля, а й те, що вони раніше почали підготовку до сезону – до цього матчу «Казінцбарцика» встигла вже зіграти 2 товариських поєдинки і трохи набрала ігровий тонус. Зрештою, Перша ліга Угорщини стартує вже 2 лютого.

Проте навіть у такому стані наша команда не зраджувала собі та спробувала нав’язати супернику свою гру. Закарпатці більше володіли м’ячом, контролювали хід поєдинку, непогано комбінували.  Хороші моменти забити гол були у Маїка, Карнози, Кополовця та Глаголи. Але не щастило.

«Казінцбарцика» шансів мала менше, але один вона використала на 100% – зуміли втекти у контратаку та забити на 53-ій хвилині. Що цікаво, відзначився вихованець закарпатського футболу, ексгравець ужгородської «Говерли», який вже третій рік грає в Угорщині, Юрій Тома.

Матч так і завершився – з рахунком 0:1 на користь господарів. У складі минайців можна було помітити двох новачків, які знаходяться на перегляді - це ужгородець Дмитро Сартіна (попередній клуб МФК "Миколаїв") та ще один захисник Арсеній Процишин (останній клуб польська "Бітовія" Бітов).

Команда після повернення додому продовжить працювати у звичному режимі, а вже 17-го січня зіграє свій наступний спаринг – з командою Вищої ліги Угорщини «Варда» з Кішварди.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1229 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: