Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Голепад зі святом площі міста
10:45
Голепад зі святом площі міста
Про те, як «Хіміки» цілеспрямовано досягли розгрому над грізними опонетами, дізнавайтець далі

Голепад зі святом площі міста У гостей із різних причин були відсутні цілий ряд гравців, які кували переможний хід команди зі старту цього чемпіонату. Від того чи знайдуть їм гідну заміну залежало те, чи зможуть вони стримати традиційний перечинський домашній запал, яким уже котрий рік наповнює команди з Перечинщини вишколений на значно вищому рівні Василь Стецо.      

Гості зі старту матчу обрали традиційну для своїх домашніх матчів модель позиційного наступу, а суперник ніби цього й очікував для того, щоб швидкими переходами від захисту до атаки внести сумяття в їх дії. Із огляду на це швидкий гол для місцевих фанів не став несподіваним. Король та Жолтанич розігнали атаку зправа і наслідком стала подача на дальню частину штрафного майданчика. Мешко вчасно підбіг туди і з ходу метрів із одинадцяти влучив у протилежну від себе частину воріт повз Кочубея – 1:0.  

Після цього «нижньокоропівці» продовжили позиційно наступати, до чого вже зобов’язував і рахунок, та останній пас не вдавався, та ще й наразились на кілька контрвипадів, які завершились підступними ударами, деякі з яких захисники та воротар ліквідовували в пожежному режимі. 

Делеган одного разу все ж віддав хороший пас на лівий край штрафного майданчика на Кулю, та Мучичка вчасно вибіг із воріт і на мить випередив Богдана. Утім, далі ще кілька контратак у протилежному напрямку дали результат, бо в одній із них партнери дальнім пасом знайшли Жолтанича, що зосередив на себе значну кількість суперників, які хоча й винесли мяч, та недалеко. Стецо другим темпом додав його в сітку – 2:0.

Далі ще й Жолтанич небезпечно пробив із лету над поперечиною. А згодом атака по центру завершилась жорсткою боротьбою майже на лінії штрафного майданчика. Арбітр зафіксував порушення правил, чим наразився на шквал невдоволення від кількох гравців «Нижнього Коропця». Вовчанський, проаналізувавши весь словарний та жестикулярний багаж гравців, найбільше агресії побачив у діях Афанасьєва й засвітив перед ним червоний колір. Король зі штрафного влучив у правий кут із відскоком від газону. Кочубей встиг зміститись і ліквідувати цю небезпеку. Трухан підступно пробив у відповідь метрів із сорока, та одразу контратака баш-на-баш завершилась результативно. Іванчо скористався відсутністю суттєвої опозиції від захисників, вийшов на воротаря й спрямував м’яч у лівий кут – 3:0. 

Тільки після цього гості змогли дрібним фолом на певний час зменшити контратакувальний порив суперника і навіть зуміли кілька разів віддати три дальні передачі від Штефуцьки на Трухана. Перша була невдалою, друга – точнішою, а третя, що в карну зону метрах у пятнадцяти від воріт – результативною. Михайло влучив у лівий кут – 3:1. До перерви команди обмінялись кількома атаками. Перечинці вибігли вперед по центру зі зміщенням вліво, на завершенні чого Жолтанич влучив трохи ближче до правого кута воріт. Кочубей відбив і забрав. Трухан зі штрафного метрів із тридцяти пробив із рикошетом і змусив Мучичку відбити ногою. 

У другому таймі гості змістили Ороса з центру нападу в захист, а в одному з епізодів Делеган віддав хороший пас на Кулю, та того в падінні на якусь мить випередив Мучичка й ліквідував небезпеку. Та всі ці намагання звів нанівець стандарт біля протилежних воріт. Жолтанич подав кутовий із правого флангу. «Нижньокоропівці» винесли, та недалеко й партнери перевели м’яч наліво знову на Ростислава, що пройшов трохи вперед і потужно пробив у ближній кут. Кочубей хоча й опинився саме там, та м’яч летів швидше, ніж він виставив руки, й мабуть і очима він його не зовсім помітив, бо апелював, що полетіло повз ворота та гучний клич трибун «Ростик, Ростик, Ростик!» та мелодійні пісні, що лунали після цього в подальшому переконали його в марності такої спроби – 4:1. 

Через шість хвилин Мешко перевів діагональ із лівого фланга на протилежний край на Жолтанича. Ростислав подав на ділянку перед лінією воротарського майданчика, на яку відгукнувся Дьондя й метрів із десяти підступно пробив із відскоком від газону. Кочубей у падінні відбив. 

Жолтанич із лету намагався вдруге повторити четвертий гол своєї команди. Воротар зміщався туди й невідомо чи зреагував би, та цього разу полетіло поруч зі стійкою. У відповідь Трухан віддав коротко вперед і лівіше на Гея, а Віктор середнім пасом знайшов попереду Делегана. Іван метрів із шістнадцяти пробив влучніше, та Мучичку врятувала поперечина.  

Жолтанич вчергове подав із правого флангу. Кочубей відбив перед собою й Рогач додав у сітку – 5:1.  
     
Окрім того, що лівий фланг захисту гостей майже завмер під дією Ростика, на правому фланзі додав молодечого креативу вихід Ригана. Вдалася й триходівка Жолтанич – Белей – Дмітрієв, що завершилась влучним ударом із відскоком від газону від Євгена. Кочубей зреагував. Ще кращою була комбінація зліва зі зміщенням у центр за участю Рогача, Белея, Троніщака та Ригана. Владислав метрів із п’ятнадцяти влучив під поперечину – 6:1. 

Згодом Жолтанич віддав якісний пас метрів на тридцять на Дмітрієва, який намагався перекинути Кочубея. Ярослав вчасно вийшов із воріт, скоротивши кут обстрілу й відбив. Троніщак пробив із ходу метрів із двадцяти семи. Коропецький Ван дер Сар відбив ногами. Белей стріляв із прицілом у лівий кут без шансів для Кочубея на відбиття, та на щастя Ярослава лобда оминула рамку. За дві хвилини до фінального свистка Дмітрієв із Риганом зіграли в стіночку й вивели на хорошу позицію Рогача, який потужно пробив метрів із двадцяти п’яти в ближній кут. Воротар зумів відбити кулаками.  


Арбітр – Ілля Вовчанський
Асистенти – Андрій Касаткін та Юрій Шимон
Делегат ФФЗ – Іван Головко

28 серпня, м. Перечин, ясно, 333 глядачі

«Хімік» Перечин – «Нижній Коропець» – 6:1 (3:1)

Голи: Мешко, 4, Стецо, 17, Іванчо, 28, Жолтанич, 50, Рогач, 62, Риган, 81 –Трухан, 33

Вилучення: Афанасьєв, 26 (за агресивну поведінку)

«Хімік»: Василь Мучичка (Юрій Скубенич, 71), Микола Радченко (Олександр Троніщак, 41), Віталій Рогач, Юрій Мешко (Євген Дмітрієв,  61), Едуард Стецо (Владислав Риган, 53), Віталій Кузнєцов, Василь Дьондя, Ростислав Жолтанич, Микола Іванчо (Петро Белей, 67), Ігор Мегела, Ярослав Король (Богдан Макар, 46),  
Запасні: Віктор Герзанич, 
Тренер – Василь Стецо

«Нижній Коропець»: Ярослав Кочубей, Іван Штефуцька (Віктор Гей, 56), Сергій Орос, Богдан Куля, Владислав Магоч, Генріх Мкртчан, Олег Афанасьєв, Іван Делеган, Михайло Трухан, Василь Сорока, Євген Сорока, 
Запасні: Крістіан Попик, Денис Гей, Кирило Кімірін, 
старший тренер – Віктор Гей
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 608 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: